Rtd

62

Laatste reacties

Had meer moeite dat de var uit Borculo niet thuis gaf in die ietwat onoverzichtelijke situatie. Gimenez werd overigens door Brenet tegen Proper aangegooid.
Huren? Opzouten, er staat Feyenoord op het gebouw, geen Hertz.
Maar zo'n "geen goed nieuws" bijeenkomst wordt dan niet 2 weken van tevoren aangekondigd. Meestal dezelfde dag of de volgende.
Doorverkooppercentage met Spurs afspreken.... Ga vanavond maar eens aan Utrecht vragen hoe dat werkt met die lui. En in de winterstop Gimenez verkopen terwijl zijn vervanger in Azie actief is en dat tot het bittere eind zal zijn met Japan lijkt me ook niet handig want dan loop je ineens met Nesto Groen in de spits tot half februari.
1 Amerikaanse die in haar eentje meer schade aanricht op die trappen dan 7000 Feyenoorders in 2015 voor elkaar kregen; https://www.theguardian.com/world/2022/jun/08/us-tourist-scooter-damage-rome-spanish-steps
Volgens mij krijg je die boete automatisch bij 5 gele kaarten. Lazio is dus ook aan de beurt want die hadden er 7.
Zal de wedstrijd geweest zijn tegen Lazio met die 12 kaarten. Bij een bepaald aantal kaarten krijg je dat geouwehoer ook al sloegen minstens 6 van die 12 kaarten nergens op.
Niks met de Fifa te maken maar met de regels in de UK nu. Iedere boerenlul uit de eu moet ook voor een visum en werkvergunning naar Home office. Grote voordeel is dat het met Brexit dus ook afgelopen is met het jatten van 15 jarigen uit je jeugdopleiding.
Zullen ze toch eerst een werkvergunning voor hem moeten regelen. Zou er niet zo zeker van zijn dat ze die al krijgen op basis van die 3 maanden bij Feyenoord.
Vooropgesteld dat ik een goeie pyro mooi en spectaculair wind, je weet wat het resultaat is. Boete of erger van de uefa. Daar win je dus niks mee want een boete is zonde van het geld en erger, een leeg vak of hele lege zijde kost kost geld en support. Stewards bedreigen en aftuigen is natuurlijk helemaal bezopen. Net als inbreken in je eigen stadion en personeel bedreigen.
Gun die jongen het allerbeste en een fantastische carriere maar als Benfica 40 biedt en Real 80 zeg ik toch graag: Succes bij Madrid, Santi.
Hier, de hele lijst als het gaat om het waarom ze gebanned zijn. https://twitter.com/albhoy67_16052/status/1719647605225881819 Gaat niet alleen om die vlaggen, want dan was het halve stadion wel op de zwarte lijst gegaan.
Ze gaan nog meer missen tegen Feyenoord trouwens. Hatate ligt er uit voor 2 maanden. Dat is geen slecht nieuws.
Overal wordt gesteld dat dit is naar aanleiding van die "vlaggenshow" tijdens de wedstrijd tegen Madrid. Maar er is een hele lijst met misdragingen, o.a tijdens de wedstrijd in de Kuip, die hier aan bijgedragen heeft. Inbreken in eigen stadion om die banner tegen Lazio binnen te krijgen nadat ie was afgekeurd, eigen stewards mishandelen bij thuis en uitwedstrijden. Het is gewoon tinnef en nou mogen ze niet meer komen.
Wereldbeker verloor zijn charme toen het geen uit en thuiswedstrijd meer was tussen de kampioen van Europa en Z-Amerika. Dus helemaal prima als Feyenoord daar niet naar toe gaat.
Als dit 17500 kost, wat gaat het Celtic kosten dan: https://www.heraldscotland.com/resources/images/17298232.jpg?type=mds-article-962
De sokpop van Martin Jol bij ADO. Misschien dat ie verborgen kwaliteiten heeft, die hij goed verborgen wist te houden bij ADO.
En vergeet niet dat er een flink aantal Italianen bij Chelsea rondliepen. Chelsea - Lazio was geritseld.
Alles valt of staat bij het krijgen van een werkvergunning in Engeland. Die kreeg hij nog niet dus daarom zit ie nu hier. Als dat volgend seizoen weer niet lukt, heb je kans dat ie nog een jaar hier is. Maar zodra hij die werkvergunning krijgt, kan je het vergeten dat ie nog een jaar komt.
Had alleen bij overnieuw spelen gekund.
Die spelen liever 90 minuten tegen Volendam in een 6 punten wedstrijd om degradatie dan een half uur tegen Feyenoord.
Ik zou eens komen kijken als ze tegen een goeie tegenstander moeten. Dit was geen maatstaf.
Wat was het antwoord aan WHU? Willen jullie een belachelijk bedrag horen of gewoon Nee!?
Op de een of andere manier heb ik het voor elkaar gekregen om exact dezelfde groep te maken als een paar jaar terug: Porto, Rangers, Young Boys.