Boergoense

6

Laatste reacties

Toen er nog vaak grootse concerten waren in de Kuip, jaren ‘80, zette ik als klein jongetje mijn raam open om alles beter te kunnen horen. Geweldig was het. En hoe vaak was het nou werkelijk per jaar? Nooit hinderlijk: leuk juist. De toekomstige bewoners van Feyenoord City moeten de muziek en de evenementen bij de Kuip gewoon accepteren: dat hoort 100% bij de wijk. Wil iemand dat niet, dan moet diegene er geen huis kopen of huren. Dit kan de gemeente trouwens simpelweg regelen in de regels voor het g...
Check 👍
Je reactie is weinig nuttig, totaal niet leuk en onnodig respectloos naar de makers van 1908. Unjust Joker.
Vermoedelijk bedoel je dat BlankeSabel een zeurpiet is, of dat er in diens post gezeurd wordt. Wat mij betreft is het niet zo heel erg dat even wordt opgemerkt dat ‘doorliep’ beter is dan ‘doorstond’. Ik neem aan dat het niet bedoeld was als een verwijt, maar als tip voor een toekomstig bericht. Samen sterk.
Prima sponsor … voor op het uitshirt 😎
De nabije toekomst biedt evenzoveel opties om de waarde en de transferkosten met elkaar te verrekenen met een resultaat onderaan de streep voor Feyenoord.
Het is genieten met dit Feyenoord. Wel jammer dat er tegengoals (Ajax, Twente) vallen in de mindere fase van Feyenoord, zo ongeveer tussen 60-75e minuut. Ik ben benieuwd of dit verbetert als er aanvallende wissels zouden worden ingebracht rond de 60e minuut in plaats van rond de 75e minuut. Het is mij een raadsel, die trage wisseltactiek. Maar verder alle lof voor Slot, staf en het team hoor - ik doe het ze niet na en ben trots op het spel en de stand in de competitie.
Prima speler hoor. Dus why not?
Vroeger werd daarom zo goed gespeeld en zoveel gewonnen en tegenwoordig is het dit seizoen 🤔 niks vanwege dat moderne gedoe met wennen op zeven á tien basisplaatsen 😳
Slot op Slot .. want 25 = 15 te weinig
update hier update daar is “it” happening dan is it vandaag gelukkig nog niet klaar Lekkûr bezig Rutger + crew!
+ Rasmussen
☕️ 🫣 😂
Eens JJ en vergeet daarbij het leiderschap van Toornstra niet. Het viel op dat hij veel aanwijzingen gaf en een voorbeeldrol had in de 2e helft qua speelwijze.
Interessant, zo’n bericht waarin iemand de moeite neemt om serieus te reageren en daarbij de ruimte neemt om dat in eigen stijl te doen (lees: met meer woorden dan één kwalificatie zoals “saai”).
Ja, inderdaad interessant. Plus dameselftal en hun ontwikkelingen/stats etc.
#metoo Met bescheiden toevoeging: fijn dat er geen gokreclame etc is … dus wellicht kan abonnement of crowd funding voor € zorgen als dat nodig is voor jullie voortbestaan plus inkomen. Omdat jullie duidelijk onderscheidend zijn met eigen journalistiek en goed niveau zou ik het niet vreemd vinden om daarvoor te betalen. Is anders bij veel andere sites die niks echt nieuws brengen.
De berekening staat in het artikel. Som gaat uit van de totale kosten van Senesi. Resteert dus circa 4 mio: 15 mio transfer min de totale kosten. Komt misschien ooit 2 mio bij, als de bonussen verzilverd kunnen worden.
O21 moet promoveren naar KKD voor ervaring, als opmaat naar F1 voor de grootste talenten. Nu speelt deze jongen al een tijd KLD en zou dan opeens geen stap naar F1 kunnen maken? Snap niets van al die commentaren ..
Kunnen er allebei geen kroket van
Kunnen er allebei geen kroket van