De_meastro_uit_1908

38

Laatste reacties

@MikeFTM 404 - 4 = 400 of mis ik hier nu iets
Heb al 3 keer gedaan 😂, 1 juli besteld ook nog
En dat terwijl mijn thuisshirt nog geen eens verstuurd is……
Nummer 10 is aanvallende middenvelder
Is hij geen middenvelder?
Dan zullen we net zo teleurgesteld zijn als de eerste keer dat je ergens uitkwam
Van mij part is staat hij er ook bij op het balkon, zal altijd een held blijven voor Feyenoord en hij verdient het om erbij te zijn.
Was het geld om hem te kopen niet daar maar wilde hij een te hoog salaris?
Vriend, dat heeft altijd al gemogen. Je mag gewoon aanbiedingen doen en accepteren. Alleen de transfer zelf gaat pas in op de dag dat de window opent
WHAHAHA NOG EEN 😂 😂 😂
Wahaha wat een wedstrijd hé. Idrissi was het er duidelijk mee oneens 😂 😂
Iedereen kan zien dat je een favoriet hebt waardoor je niet objectief kan oordelen omdat ie toevallig op Linksbuiten speelt. Idrissi gewoon een solide 6,5 tot nu toe.
Waar heb je die info vandaan? Heb net beetje research gedaan en de startpremie bedraagt per club net iets meer dan 15 miljoen. Staat niks in over Televisie rechten of delen
Wat bedoel je? Direct plaatsing is gewoon 15-20 miljoen als ik het me goed herinner. Vlgns mij volgend CL seizoen nog meer
Shakhtar* of is dit een of ander stom grapje?
Het enigste wat hier toe doet is rode kaart of niet. En dat was het ook niet. Hij kon ook niet snel genoeg reageren. Maar dat heeft niks te maken met dat het een penalty was.
Als wieffer geblesseerd raakt hebben we alleen timber die eig. echt geen 6 is dus dan zou de hele tactiek weer anders moeten. Ik denk persoonlijk dat het meer was voor de diepte omdat wieffer nogal blessuregevoelig is.
Ik zou ff definitie clickbait opzoeken en je rea verwijderen maat
voor een keeper is dat ook jong
Beide spelen daar nog mee.
Oh sorry hoor wist niet dat jij ook in de scouting zat. Is een goed talent en op veel posities inzetbaar. Hij is ook rCD dus zal waarschijnlijk backup van Trauner na geertruida of rasmussen worden. Is ook nog eens snel wat handiger is bij ploegen die op de counter spelen. Kan hij als eerste terug zijn. Ook is dit een talent grotendeels voor de toekomst die als het echt nodig is er kan staan.
Kom dan lekker niet vriend
Engels statistiekje bijna goed. accurate moet accuracy. voor de rest weer een geweldig artikel zoals altijd