GernotGenot

58

Laatste reacties

Je kan gewoon 10 wachtrijplekken opvragen, je kan alleen maar met dat ene account inloggen. Gewoon een kwestie van de inloggegevens van dat ene account met iedereen delen.
Ook al ben je gekoppeld, alsnog kan iedereen gewoon (dus alle 10 in het door jou genoemde geval) in de wachtrij gaan staan.
Zo, die heeft al vroeg zijn eierdop op.
Tijdens de uitwedstrijd tegen Rangers prima ontvangen de vorige keer door Celticlui inderdaad. Vriendschapsbanden zoals deze zullen er altijd zijn, lekker laten gaan. Maar de mensen die hier nu zo op afgeven zijn ironusch genoeg vaak dezelfde spillebeentjes die het stoer vinden om met het logo van een onbeduidend Pools clubje in de Kuip rond te lopen. Dat is pas kansloos.
Toch nog iemand die in de verhalen van Chris trapt
Wat gaat er nog met Milambo gebeuren, die moet echt verhuurd worden
Lelijk groen, maar zal vast in de smaak vallen bij de uiteindelijke doelgroep: kinderen
Snap sowieso totaal niet waarom je een dure DERDE rechtercentrale verdediger zou halen. Haal dan gewoon een topper op rechtsback
Nee, kaarten worden kwijtgescholden na de voorrondes. Zelfs als hij donderdag zijn derde zou pakken.
Bullaude is net een week weg?
Het was leuk voor zolang het duurde. Fijn dat Gouka dit gisteren al heeft gecheckt
Ja Dest gaat wel even meer dan de helft aan salaris inleveren
Volgens VI al nagenoeg rond, die zijn deze transferperiode een stuk betrouwbaarder
Graag even Eindhovens dagblad als **** gebruiken.
Mooi dat dit primeurtje pas naar buiten kwam toen het eigenlijk al rond was en door de meer gevestigde media. Hoe minder er uitlekt hoe beter
Mocht PSV vanavond van Sparta winnen, dan speelt Feyenoord volgende week in De Kuip de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Dan moeten we nog wel winnen morgen meen ik.
Vorig seizoen is helaas bewezen waarom zo’n waterkanon nodig is, dan is het toch niet gek dat deze er dit seizoen ook weer staat. Wellicht kan Fransie zich druk maken om de lieden die achter dat ‘spandoekje’ de Hitlergroet aan het brengen waren, als hij dan toch zo historisch begaan is met de stad.
Ik lees elke week deze column ter herinnering dat je jezelf nooit moet overschatten
Kan nooit slechter zijn dat Geitebuyuk.
WE WORDEN GEK
Nee, gewoon normaal doen. Dat doen ze maar bij neppe clubs
Dus niet als eerste optie op die plek?