Grover

970

Laatste reacties

Zou ook depressief worden als ik de hele dag met Noa Lang te maken had.
Vermoeiende jongen is het. Snap niet waarom er zo veel aandacht naar hem uitgaat.
We staan 7 punten achter ze, maakt me geen hol uit van welk PSV het is, als we maar winnen.
Minteh gleed ook zonder grote kans continu uit.
Klopt. Zou toch schelen als Lozano, Bakayoko en hopelijk ook nog Lang niet inzetbaar zouden zijn. Ik versla ze het liefst op volle oorlogssterkte, maar gezien onze vorm van de laatste weken zou ik ook geen problemen hebben met een gemankeerd PSV, als we die 3 punten maar binnen harken.
Ook echt bizar slecht gepland van de vrinden bij ProRail om dit gelijktijdig met zowel het Sinterklaasweekend als een thuis-topwedstrijd van Feyenoord te doen.
Waarom blijft dit ter sprake komen? We weten het wel en het interesseert ons volgens mij nog steeds geen bal.
Maakt kwalitatief weinig verschil. Risico is wel dat een deel van het Legioen zich meer met hem dan met de wedstrijd gaat bezighouden als hij op het veld staat.
Zal me een worst wezen wat er bij AZ gebeurt, visier is op PSV.
Speelde zo goed dat Ziyech de concurrentie niet met hem durfde aangaan.
Klinkt niet alsof ze concrete plannen hebben hem daadwerkelijk terug te halen.
Volgens mij hadden de jongens die nu in de O21 spelen op de O19 leeftijd ook wel kwaliteit, maar is dat om de een of andere reden als sneeuw voor de zon verdwenen. Kleijn, Groen, Slory, etc. waren volgens mij geen veldvulling in de jongere elftallen.
Klinkt toch alsof ze zich eerst gaan richten op het zakelijke segment, wat best logisch is aangezien daar meer geld aan te verdienen is. Vind het met eten en drinken momenteel best prima lopen, zolang je niet in de rust gaat. Speakers en toiletten zijn inderdaad een drama.
Hoe staat het ervoor met de kwaliteit van de shirts? Zie best wat negatieve verhalen de ronde doen op de socials, maar dat heeft er natuurlijk ook mee te maken dat vooral negatieve ervaringen gedeeld worden.
Is het natuurlijk de grote vraag wiens lobby het is om de CL coëfficiënten te gebruiken ipv de UEFA ranglijst. De Engelse plaatsen zijn vergeven op basis van CL winnaars. Spanje heeft nu Real en Villareal, op basis van CL ipv UEFA zou dat vermoedelijk Atletico Madrid worden ipv Villareal. Voor Duitsland zou er volgens mij niets veranderen. Voor Italië valt Roma weg en wordt het Juventus (als ze mogen) of AC Milan. Voor Portugal zou er niets veranderen. En bij Nederland dus Ajax ipv Feyenoord. Dus ...
Een hele grote berg geld verdienen waarschijnlijk.
Hoeveel penarie zitten we nu nog in dan met de afgelopen transferperiodes en CL inkomsten?
Lijkt me alleen reëel wanneer Feyenoord zelf niet overwintert in de CL en vertrouwen heeft in Ueda om ons naar de top 2 van de eredivisie te schieten. Anders weegt de transfersom niet op tegen wat we sportief nog kunnen verdienen met hem aan boord.
Gaat toch ook nergens over dat je de moeite neemt zo'n doek te maken en mee te nemen?
Toch vervelend dat je hem moet missen in een belangrijke periode. Was geen basisspeler geweest met de terugkeer van Ivanusec, maar is wel lekker om achter de hand te hebben tegen Twente, PSV, etc.
In mijn inmiddels best vele jaren als seizoenkaarthouder echt nog nooit meegemaakt dat er geen plek meer was en ik op de trappen moest staan. Dit is volgens mij echt typisch een probleem van vakken waar mensen op terecht komen die daar niet thuishoren. Kortom, supporters die willens en wetens een probleem veroorzaken.
Zodra Ivanusec weer kan starten lijkt me dat dat gaat gebeuren inderdaad.
Maakt dat de regels anders? Of de regel nou terecht is of niet, hij is er, dus hebben we ons er aan te houden. Niet heel ingewikkeld.
Dan zitten er mensen in een vak waar ze niet horen, lijkt me ook vrij eenvoudig op te lossen door gewoon naar het vak te gaan dat op je ticket staat.