KANON

260

Laatste reacties

Niet luisteren naar deze onruststoker. Ueda is binnen.
Ik verwacht van wel, maar die Kroaten stellen zich niet makkelijk op. Het laatste bod is (van wat ik heb gehoord) nog niet toereikend genoeg. Ze zitten best hoog in de boom en willen hem eigenlijk niet kwijt in deze fase nog. Speler wil wel erg graag naar Feyenoord, dat is ons voordeel. Ik denk als Dennis er echt een klap opgeeft (hoger vast bedrag) dat het snel rond zal komen.
Het kan soms enorm snel gaan. Heel blij met hem, denk dat hij een goede opvolger van Santiago is, en nu kan hij in de luwte vast een jaar wennen & de concurrentie aangaan.
Dat doe ik zeker niet, ik deel alleen wat ik hoor, ik heb minder ingangen dan FTM zal hebben, maar geef graag context.
Gaat er zeker nog 1 weg deze window. Feyenoord wilt doorselecteren en waarde creeren op de vleugels.
Het plan is Ueda, maar zeker niet voor 10 miljoen. Feyenoord denkt hem tegen een lagere prijs binnen te kunnen halen. Het is wel zo dat Feyenoord Danilo niet laat gaan zonder een vervanger. De geluiden van Hooijdonk heb ik niet zo concreet gehoord.
Die Hancko achtige aankoop komt alleen bij vertrek van een speler. Het klopt wel dat er nog geld is, en ik verwacht ook zeker dat er nog een talent op de vleugels bijkomt - zelfs bij komst van Ivanusec.
Zakharyan. Isaksen is rechtsbuiten, wellicht nog een optie later in deze window bij vertrek van Ali of Dilrosun.
Klopt, komt alleen na een vertrek van een speler, gaat ook nog wel gebeuren in Augustus.
Zoals eerder vermeld dat Rangers terug zou komen, maar ik ben wel verbaast dat Feyenoord akkoord gaat met een aanbieding die niet heel veel hoger ligt dan de vorige (meer vast, en iets hogere uitkomst met bonussen). Vooral als je leest dat ze eerst rond de 8/9 vroegen.
Feyenoord is gewoon heel goed bezig op de transfermarkt, geen overhaaste beslissingen en laten zich niet popelen door andere clubs. Mijn verwachting is dat Geertruida in Augustus als nog weggaat, maar voor hem staat er een kanjer op de lijst ter vervanger. Rangers zal ook nog terug komen voor Danilo. Ivanusec zal gewoon komen. Op links blijft het een vraagteken, Idrissi heeft een grote kans, al voornam ik wel dat hij ook door de Saudi league begeerd wordt. Ik verwacht dat Feyenoord zich in Augustus w...
Intern vanuit de technische staf heeft deze positie (linksvoor) de absolute prioriteit - kunnen ze hem halen voor het bedrag dat ze voor ogen hebben (8 a 9 miljoen vast) - dan valt dat binnen het beoogte budget en zullen ze gelijk doorschakelen naar de no. 10 positie. Ze hebben daar al een lijstje voor en weten ook hoeveel die jongens ongeveer moeten kosten (er is ook al gesproken met management van spelers), ze zullen daarna 100% heel snel doorschakelen. Wat ik heb gehoord is dat Zakharyan de voorkeur h...
Zodra dit rondkomt kan het vervolgens heel snel gaan met vervolg spelers.
Vast bedrag zal lager uitvallen, met bonussen zal het rond de 9/10 uitkomen.
Die moet je niet zo geloven joh. Ik betwijfel sterk of hij echte bronnen heeft.
Haha, wacht maar af. Als ik er naast zit mag je gerust terug komen bij dit bericht.
Ivanusec zal deze week nog wel rond komen, en daarna gaat het heel snel qua volgende transfers. Ik verwacht zeker in de komende twee weken, twee nieuwe spelers.
Kwam uiteindelijk te kort, prima dat Feyenoord doorselecteert! Ivanusec sluit dadelijk aan, open dag wellicht nog iets te vroeg. Daarna Arsen binnenhalen en wellicht nog Isaksen als we budget hebben.
Minteh is meer voor 021, ik vind Paixao niet heel rap eerlijk gezegd.
Deze jongen zou perfect passen met Nakamura op links, met zijn passing en loopvermogen heb je iemand met diepgang nodig op de vleugel.
Ivanusec zou voor links zijn, die is zeker nog in beeld.
Dat klopt niet. Ivanusec is nog zeker in beeld. Deze jongen, als die komt, is voor de 10 positie. Er komt op 100% nog een of twee vleugelspelers bij.
Goede speler, die Armada is nog iets beter maar die lijkt mij echt compleet onhaalbaar. Die gaat gelijk naar een topclub straks, die knalt de ballen vanuit elke hoek erin.
de telegraaf bevestigt dit nieuws: Feyenoord richt vizier op Zakharyan, zou om Russische bronnen om 8 miljoen gaan.