Knip15

Knip15

7

Laatste reacties

Nuamah kan inderdaad goeie cijfers overleggen #melkkoe
Serieus? Ben wel gecharmeerd door Cherny, maar het blijft natuurlijk wel een 020 speler... Of vind je hem niet goed genoeg? Ajax haalt Cerny voor 7 miljoen binnen als ik het goed heb gehoord
Mijn gevoel zegt mij, dat Feyenoord komend seizoen nu echt weer boven PSV geschaald mag worden. Spelers komen weer graag naar de Kuip! Met de verkoop van onze aanvoerder in het verschiet, verwacht ik nog een aantal mooie transfers. Maar....hou het welk klein; blijf jonge spelers voor die miljoenen aantrekken. Eén echte (dure) versterking mag je er (natuurlijk) kopen.
Mooi om te lezen hoe deze 2 Brazilianen er in staan. Prachtige tijden in het vooruitzicht voor ons cluppie!
Nou...eh....eerlijk gezegd hebben we er ook niet veel te zoeken.
Te Kloese zijn optreden in ESPN Goedemorgen Nederland vind ik een heel duidelijke hint richting de onderhandelingen van a.s. woensdag. Te Kloese gaat 20 tot 25 miljoen vragen van Tottenham Hotspur. Hoofdprijs vragen, want meneer Slot mag zich gewoon houden aan zijn onlangs verbeterde contract tot 2025.
Oke, met terugwerkende kracht neem ik mijn woorden terug. Je hebt inderdaad ook wel goeie punten aangedragen in jouw eerdere reactie. Ik ken haar exacte situatie niet betreffende haar bijstandsuitkering. Het hoeft namelijk geen gevolgen te hebben mocht je 12 duizend euro te ontvangen. Zolang haar vermogen niet zo rond de 7 duizend euro uitkomt. mag je (een gedeelte) het bedrag houden.
Alles zegt mij dat Arne Slot weggaat. Geen ontkomen meer aan.
Als dit waar is, 50 miljoen vragen
We moeten geen overhaaste beslissingen maken, doordat we nu CL gaan spelen.
Bekijk ook het filmpje op YouTube met Soufiane Touzani. https://www.youtube.com/watch?v=v_yzF2k3dLg
Daar wordt vast wel over nagedacht, denk je niet? En het is niet echt sympathiek om hier het lot van die jongen zomaar op straat te gooien. Doe een beetje normaal, zeg.
Als Wout Weghorst bij Man Utd het mag doen, waarom Michiel Kramer dan niet? Al komt hij maar 5 maal in actie, alleen als het echt moet, kan vast geen kwaad en je hebt er een mooi figuur bij voor in de kleedkamer.
Als wij nog een paar top buitenspelers binnen hengelen en de Mexicaan blijft, dan krijgen we een topseizoen.
Ik krijg steeds meer de bevestiging dat Arne Slot na het behalen van de landstitel gaat melden dat hij nog zeker 1 jaar bij ons blijft.
Ik zal enorm teleurgesteld zijn in de voetballer Santiago Gimenez. En met mij velen. Hij is hier nog maar net en zolang er geen clausule in zijn contract staat én Arne Slot nog bij Feyenoord zit komend seizoen, rest er slechts één vraag: Waarom zou je weg bij een club die CL gaat spelen? Die verrekte zaakwaarnemers.....
Olfers is lid geweest van de RvC van Ajakkes. #clown
Ik zie geen enkele reden om nu in de winterstop iemand aan te trekken. Slot heeft de zaakjes goed genoeg voor elkaar en het seizoen is zomaar voorbij eer er iemand ingepast kan worden. De kans op een flop is te groot
Hele mooie video - een aanrader zelfs - om het vanuit het perspectief van het arbitrale trio (en de VAR) te zien. Sympathieke man die Manschot. Ook Grappig om te zien hoe de beide assistent scheidsrechters er erg vermoeid uitzien in de kleedkamer.
Mooi, ben wel een Bas Nijhuis fan.
Overschatte speler en wil ook niet eens verlengen. 10 miljoen en strik er om heen. Geertruida is een inwisselbare speler.
Deze quote ook: "Of is dit onderdeel van de langetermijnstrategie van de bondscoach om een super getergde Bijlow onder de lat te zetten op het moment dat het meeste er toe doet?" Sorry hoor, maar dit is je reinste onzin wat er hier geschreven wordt. Ik schaam me er gewoonweg voor als je dit op durft te schrijven.
Ik vind het geweldig voor die jongen! Speciaal even op hem letten natuurlijk! En volgens mij hebben we een koopoptie van rond de 11 miljoen euro. Niet zeuren en genieten dus!
Ik snap het wel, maar begrijp het niet ;-)