Orion73

318

Laatste reacties

Respect voor het verleden en nu het vizier op de toekomst. Fijn dat het zo snel al rond is dan hebben we zelf ook de tijd voor een geschikte opvolger.
Hoogstens als back.
Dat het een vrouw is boeit me niet maar als ze namens d66 in de kamer heeft gezeten moeten alle alarmbellen afgaan. Nooit mag je een d66 vazal op een topfunctie hebben. De ellende daarmee zien we in het dagelijks leven. Een partij die zegt democratisch te zijn maar andere meningen niet tolereert mag het nooit voor het zeggen krijgen.
Hij wordt altijd omschreven als Ajacied maar in 1971 wilde hij al naar Feyenoord toe. Die constructie verliep op z’n Feyenoords en mislukte. Uiteindelijk lukte het hem in 1983 alsnog om bij de mooiste club van allemaal te spelen.
Dat donderdag spelen is geen enkel issue. Ooit moesten we op donderdag tegen Man Utd en op zondag uit tegen psv en die wonnen we ook (0-1 Botteghin). Vorig jaar op donderdag tegen Shaktar en zondag uit naar Ajax en 2-3. Kortom maakt allemaal niks uit.
Nee hoor dat dacht niemand. Dit spelletje was zo doorzichtig daarmee neem je een kind van 4 nog niet in de maling.
We houden de Europese grootmacht Groningen toch al meer dan een kwartier op 0-0. Trots op onze jongens.
De kans dat je de staatsloterij wint is groter dan dat Ueda gaat scoren.
Ik vond Roma juist minder sterk overkomen dan vorig jaar. De zogenaamde slimmigheidjes hebben niets met een volwassen ploeg te maken. Ook een serie c ploeg daar gebruikt deze slimmigheidjes. Dat zit gewoon in de cultuur. Je moet ze gewoon met hun eigen wapens verslaan. Morgen een mooie 0-2.
Logische opmerking om zijn spelers niet af te vallen. Maar met Timber, Geertruida en Santi erbij vanaf minuut 1 scheelt natuurlijk enorm en dat weet Slot ook.
Goh verrassend zeg. En nu gaat hij deze zomer ongetwijfeld naar psv.
Driessen is een lul maar dan wel eentje die de heilige slot kritisch durft te benaderen. Waarom gisteren niet een keer Ivanusec op de plaats van Stengs? Ideale kans geweest, zeker als je weet dat je ploeg krijgt die er in de 2e helft niet meer uitkomt. Dan is het vernuft van Ivanusec beter als Vd Belt. Slot is iets teveel in zichzelf gaan geloven.
Nou….of er die nou echt missen is maar de vraag. Leuke spits voor onderkant eredivisie meer niet.
Lekkere opvulling voor de bank.
Nee ligt niet aan jou. Dit is typisch Feyenoord om uiteindelijk weer bij een speler uit te komen die (gezien de geschiedenis van Feyenoord) het straks toch net niet blijkt te zijn.
Deze jongen zou zomaar eens Feyenoord 1 kunnen halen. Echt een goede verdediger.
Ivanusec zou ik graag op 10 willen zien een keer en Stengs naar rechts. Ivanusec mist de pure snelheid van een linksbuiten maar hem heb ik nog niet afgeschreven. Nieuwkoop is enorme inschattingsfout geweest. En Ueda is een spits voor de eerste divisie. Die kan er helemaal niks van. Het zegt alles over het niveau in België als hij er daar 22 maakte.
Dat klinkt als een echo vanaf medio jaren ‘70 tot op de dag van vandaag.
De volgende speler die niet komt.
Dat is niet hetzelfde als er 3 jaar zitten.
Hoopt op Williams…..dan weet je al dat het niks gaat worden.
Ga daar maar wel vanuit. Talloze namen komen er voorbij maar uiteindelijk komt er niks.
Heerlijk al die middelmaat. Haal dan gewoon niks en hou het geld lekker in je zak.