Satoshi_Nakamoto

Satoshi_Nakamoto

61

Laatste reacties

Wat een baas! Geweldig 😁
Gefeliciteerd kameraden!
Ze hebben vorig jaar 20 miljoen te weinig betaald voor Malacia
Klopt. Alleen als er een grote club komt met een zak geld zijn ze allemaal weg. Maar waarschijnlijk zaten die scouts in de wedstrijd tegen Roma ook op de tribune. Dus wat dat betreft hoeven we ons wat minder zorgen te maken.
Ja dan had Roma waarschijnlijk ook in Rotterdam wel wat meer moeite gedaan om een doelpunt te maken. Maar dat zullen we nooit weten natuurlijk.
Toch jammer dat uitdoelpunten niet meer dubbel tellen
@FTM Diverse (Spaanse) media melden dat PSG serieuze interesse zou hebben in Kokcu en dat zelfs de onderhandelingen al zijn begonnen. Klopt dit?
Kan mij die Italiaanse arrogantie van Inter Milaan nog wel herinneren in 2002. We weten allemaal hoe dat is afgelopen. Laat ze maar lullen.
30 miljoen is wat aan de magere kant maar ik denk wel dat het voor Kokcu een ideale club is. Daar presteren en Champions League spelen om vervolgens de stap te maken naar de Premier League.
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/player-of-the-week/ En op onze Kokcu natuurlijk 😁
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/goal-of-the-week/ Effe op onze Mats stemmen kameraden
Tweede helft CL finale speelde Feyenoord gewoon z’n eigen spel en had een doelpunt verdiend geweest. Niet te angstig zijn en gewoon 90 minuten jagen zoals we het hele seizoen al doen, dan komen die kansen vanzelf.
Is geen discussie en geen afleiding.
Hoofdwonden bloeden altijd meer dan wonden op andere plekken op het lichaam. Ziet er al snel ernstig uit terwijl het vaak wel meevalt. Bij de UFC lopen ze er wekelijks zo bij.
Mochten we Roma overleven dan zou 7 mei wel lekker zijn. Kan je de spelers tussen de twee wedstrijden van de halve finale wat rust geven.
Als we nu kampioen worden, volgend jaar CL spelen, nog minimaal een ronde verder komen in de EL en dan Kokcu en Geertruida verkopen voor +€50m. Hoeveel geld komt er dan wel niet binnen? Dan gaan we misschien wel richting de €100m wat effe binnenkomt bovenop de vaste inkomsten. Dan volgend jaar minimaal tweede worden en dan speel je het jaar erop ook CL. Maar dan gaan de CL inkomsten met zo’n 70% omhoog… Onze Glory jaren komen eraan kameraden 💪🏼 😎
Die startbonus gaat toch pas in 24/25 omhoog? Of krijgen we nu twee keer achter elkaar een verhoging?
Jaaaaaa lekker!!! De mooiste Arne Slotfase van het seizoen! 😁😁😁
Ja daar heb je gelijk in. Goed geheugen 😉
Dat gaat twee zware potjes worden maar moet te doen zijn voor dit Feyenoord. Hoop wel dat de spelers die aan de Ramadan mee doen dezelfde arbeid op de mat kunnen leggen met dit programma…
2-0 Whoohooo!! Kwartfinale kameraden!
Wedstrijd gespeeld in het eerste kwartier? Was het maar waar, het zal waarschijnlijk wel weer op het laatste kwartier aankomen.
Ik weet dat racen geen keepen is maar toch opvallend dat Stroll met 2 gebroken polsen een F1 auto bestuurd en Bijlow nog steeds aan de kant staat.