Slangie

21

Laatste reacties

Ik hoop nog steeds op ivanusec. Denk dat stengs ook een goede keuze is uiteindelijk. We hebben vaak makkelijk praten. Maar deze transfer Windows is net een ingewikkelde puzzel. Zou niet in de schoenen van de beleidsmakers willen staan nu. Heb er vertrouwen in dat er straks een top selectie zal staan
Stengs op links ivanusec op 10 denk ik dan
Nu de plekken bij Dordrecht "vol" zijn. Gaat feyenoord ook nog andere jeugdspelers verhuren aan kkd clubs of wordt dit dan automatisch eredivisie of iets anders?
Hoop dat ze het goed gaan doen
Onder 21?
Denk niet dat we eruit gaan komen met de afstand..
Ik zou graag eens in zo'n periode bij feyenoord mee willen lopen. Ben echt heel benieuwd hoe deze processen tot stand komen. Passeren veel goede spelers de revue. Vind het mooi om deze berichten te lezen. Er gebeurt denk ik achter de schermen heel veel interessants.
@ftm wordt bij het nieuwe contract ook gesleuteld aam clausules en looptijd. Betekent dit dan ook dat hij bijtekent bijvoorbeeld? Ben persoonlijk blij dat hij blijft, zorgt voor rust en feyenoord kan doorbouwen op de ingeslagen weg naar boven. Zag het na alle berichten van de dagen ervoor niet gebeuren.
Ik zou het niet te serieus nemen. Hij blijft nog een jaartje. Straks cl en nog ver komen dit jaar In de EL.
Ik kijk al met een schuin oog naar het komende seizoen. Dit seizoen stond met name in het teken van opbouwen van een goed team na het vertrek van een hoop spelers. Ik hoop dat de kern en onze arne ook volgend seizoen in Rotterdam blijven. Ik ben benieuwd hoe het volgend jaar gaat als de miljoenen uit de cl binnen komen.
@ftm gaat het (mocht het doorgaan) om een tijdelijke overgang van dermane? Ik neem aan dat je zo'n talent niet zomaar laat gaan.
Ik zeg doen
En mansverk lijkt mij ook nodig als volgend jaar orie transfer maakt
Bestaat er een mogelijkheid dat ze beiden worden gehaald? Ook omdat Orie en symanski geen zekerheidjes zijn komend seizoen?
Voor mij een icoon en boegbeeld van feyenoord. Had 'm graag nog een jaar in ons rood wit gezien.
Wat is dit voor een jongen. Hij gaat stage lopen maar wat dan. Kunnen we hem meteen hier houden mocht het wat zijn? De jongen heeft al een contract lees ik..
Wat is dit voor een jongen. Hij gaat stage lopen maar wat dan. Kunnen we hem meteen hier houden mocht het wat zijn? De jongen heeft al een contract lees ik..
Misschien fortuna?
Dat zou wat zijn...
Ik denk dat de 4 2 tegen lazio wel eens heel belangrijk kan gaan worden. Er wordt veel gescoord in onze poule. Nu er 6 maken en er met 4 tegen er ook nog 2 bij prikken is tot nu toe heel degelijk. Het team groeit Ik hoop dat we dit bij benadering zondag tegen de lampjes ook op de mat kunnen leggen.
Door hem staan we onder andere waar we nu staan. Een club in opbouw op weg naar structureel succes op verschillende vlakken. Frank bedankt voor alles!
@ftm gaat de transfer door met de berichten van bodo glimt?
Dit is denk ik in potentie de sterkste selectie in jaren.
Voor mij een belichaming van feyenoord de afgelopen jaren. Niet lullen maar poetsen. Nooit vervelend als ie even niet speelde. Pure prof.