Bananenprut

819

Laatste reacties

Er is iets enigzins negatiefs op te vatten en de residente trol beardguy komt weer eens uit zn holletje gekropen. Misschien moet je het maar bij je eigen clupje houden, de nummer 16 van de Eredivisie. Mafkees.
Hou jij het maar bij jeu de boules, als je dat niet kan zien. Dat is iets meer jouw niveau. Een keeper die zo overtuigend uit zn doel kan komen vind je niet snel.
Laffe takken in amsterdam
Tja, de knvb zal dat wel weer anders zien.... Die doen alles om hun cluppie te helpen....
Het zit ze weer eens mee....
Nieuwkoop kan je niet op bouwen. 20 minuten gespeeld, rood, en daarna genlesseerd. Maakte in zijn invalbeurt ook weer veel onbesuisde acties... Die gaat geheid wat doms doen in een Klassieker...
Zelfs transfervrij wil niemand hem hebben, dan wens ik je success met een verkoop. Je maakt volledig verlies op z'n torenhoge salaris.
Helaas loopt dat contract voor 8 jaar...
Wieffer en Trauner, mochten ze willen. Alsof die een zo'n grote stap omlaag zouden zetten
En terecht!
Precies. Maar iedereen lult elkaar na. Wijnaldum moest en zou naar psv, en kustte het logo toen hij tegen ons scoorde. Als je dat verdedigd snap je er heel weinig van
Clubliefde. Iets wou jou schijnbaar onbekend is.
Voor de camera het PSV logo kussen nadat hij tegen ons scoorde... Dan heb je wel wat tegen de club gedaan.
Laat hem dat lekker bij psv doen. Hij moest dat logo toch zo nodig kussen tegen ons?
En wij hebben een enorm probleem als Timber weer geblesseerd raakt, aangezien hij onze enige speler voor de CM positie is....
Sorry, maar Stengs heeft toch absoluut geen duelkracht? Hij werd kinderlijk eenvoudig van de bal gelopen tegen Sparta. Zechiël stond al meer zijn mannetje in duels.
Dat er geen vervanger voor Kokcu is gehaald is een enorme smet op het hele transferwindow. Nu wordt het bidden dat Timber zijn belofte eindelijk eens waar gaat maken, anders gaat het heel zwaar worden. Ook is er veel geld betaald voor Zerrouki en Stengs, die beiden voornamelijk op de bank gaan zitten. Ivanusec en Lingr zijn twee ijzersterke aanwinsten, gelukkig.
Donder lekker op terug naar Showtime, beardloser
Alsof zo'n Van Sas beter is dan onze eigen jeugdkeepers.... Die wordt alleen gehaald omdat hij bij Manchester City heeft gespeeld. Maar goed, Dilrosun zat bij hun ook in de jeugd....
Die knul zat niet eens meer bij de selectie van de Man. City jeugd. Veel zien ze er dan niet in, waarschijnlijk net zo'n gevalletje als Dilrosun: gekocht om maar te kopen.
Nog een jonkie? Daar hebben we Berger en (weliswaar verhuurd) Jansen toch al voor?
Wat moet je met een eendagsvlieg als Brenet? Een muiter die niet wil banken, en niet goed genoeg is voor de basis. Leuk hoor, dat hij bij Twente aardige cijfers had. Maar dit seizoen pakt hij zijn oude niveau weer op: rommel.
En hoeveel seizoenen heeft hij uitstekende cijfers gehad? Ik tel er 1, op zijn 30e. Dan snapt iedereen wel dat het een eendagsvlieg is.
Als het vanavond rond is, is de kans dat we niks kunnen halen alsnog enorm. Hoogstens wat middelmaat met een afkoopsom zoals Brenet.