Baphomet

141

Laatste reacties

Dat Nederlands elftal dat onder leiding van de FIFA z'n oren laat hangen aan de Arabische wereld van onderdrukking en corruptie. Dat zootje wil je toch niet bij horen?
Het is weer bewezen. Wat een farce. ajaks weigert netten te plaatsen. Als gevolg daarvan kunnen hun eigen fans de wedstrijd kapot maken. Dit is zuivere competitievervalsing en ze komen ermee weg. Ik begrijp hier helemaal niets van. Ik begin me af te vragen waarom ajaks er geen punten bij krijgt.
Belachelijk lage rating voor, Gimenez, Hartman, Stengs, Hancko, Paixao, Geertruida enz. enz. De linker doelpaal van ajaks wordt voor meer verkocht.
Prima geregeld. Goed team, Slot en Te Kloese. Voor een prikkie Feyenoordspelers effe ophalen zit er niet in. Absolute hoofdprijs voor Santi en Luts.
Tja, als Jodenclub moet je ook geen Duitser aantrekken om de boel te redden.
Lastig. Abcoude Noord heeft weer mazzel. Trauner én Ivanusec er niet bij.
Drie punten tegen Celtic is haalbaal en dat moet ook. De volgende potjes zijn lastig genoeg.
Hoeft geen nadeel te zijn. Volgens mij heeft psv een betere loting dan Feyenoord.
Na twee potjes moet ik constateren dat het meer dan de moeite van het wachten waard is geweest.
Ik ben erg blij met deze man. Hij heeft een enorm netwerk, is gepokt en gemazeld, en vormt een erg goed team met Slot.
who cares. Stopwoordje van je, Baardgozert? Everybody cares for Feyenoord, behalve in randgebieden rond Abcoude Noord ;-)
Nu niet direct verkopen aan die clubs die talenten bij bosjes opkopen, waarna je er geen ruk meer van hoort.
Dat probleem heeft ajaks niet. Internationals die een blessure op kunnen lopen. 😊Het zou wel lekker zijn als die blessure meevalt. We gaan hem nodig hebben tijdens de eerste CL-duels.
Helemaal mee eens. Van den Belt was toch zo'n talent. Hij heeft z'n kans nog niet gehad en velen breken hem nu af. Heel klein beetje geduld is op zijn plaats. Aan de andere kant als Wälemark verhuurd kan worden aan Heerenveen is iedereen blij.
Ha, ha. Ik begrijp je onrust. Eerst in het Feyenoordshirt zien en dan geloven/weten. Jammer als Bitello of Nino niet gekocht worden, maar we best al veel, maar je,......Stengs en Timber?
Iedereen vergeet dat Feyenoord het moeilijkste voetbal speelt 😎😂🤣
Pieter heeft een goede kijk hierop. Ik luister graag naar zijn verhandelingen. Er zal wel veel druk staan op Ivanusec, want de verwachtingen zijn heel groot. Ik heb het idee dat hij zal slagen.
Dat is balen, want ik zag dat Franz Hasil er ook wel oren naar heeft.
Lekker. Weer een speler die expliciet voor Feyenoord kiest.
Lijkt me ook leuk Jafo. Feyenoord Rotterdam tegen FC Badmuts uit Manchester😊😂🤣
Helemaal mee eens. Tegen Lens zou ook wel leuk zijn. Als we dat winnen zetten we die Fransen op achterstand
Ben het eens met Paultje. Kan hij niet verhuurd worden aan Heerenveen? We moeten hem gewoon vaker zien.
Als Geertruida gaat en dat lijkt me waarschijnlijk, dan kan dat. Wellicht dat we dan Nino kunnen halen. Die wil liever naar Feyenoord dan naar de zandbak. Bitello én Nino. Beide zou ideaal zijn.
Doet Wilders ook hieraan mee. Dat wordt een probleem met Zerrouki 🤬😊