Bartjuhhh

78

Laatste reacties

Komt nog tekort voor Feyenoord hoor, lekker verhuren in de Eredivisie.
Verkeerde speler op die foto🤣
@Bombarda is dit DE vervanging van Santi of puur voor de breedte?
Klopt dit? @FeyenoordTM
Bij Sevilla hebben ze echt zoveel talent op de bank zitten; Hannibal Mejbri, Nianzou, Agoume, Sanchez. Ik hoop dat Feyenoord oog heeft voor deze spelers. Zijn ook voor een laag bedrag op te pikken door de financiële situatie van Sevilla.
Rutger is ook gewoon een supporter met een mening he? En aangezien hij er al jaren boven op zit wat betreft Feyenoord transfers weet hij wel wat realistisch is en niet. Dus zijn mening op een persoonlijke suggestie kan interessant zijn!
Net zoals Stengs en Minteh ook onzin waren?😜
Volgens publiceert hij alleen een transfercheck als de berichtgeving onjuist is😂
Sassuolo stond vorig seizoen ook al lang in en dichtbij de degradatie zone. Niet een hele slimme deal als je het mij vraagt...
Henrik Rydström lijkt mij een hele goede vervanger van Slot met een unieke speelwijze. Alleen speelt Malmö door in de zomer dus betwijfel of ze hem laten gaan. https://totalfootballanalysis.com/team-analysis/malmo-2023-their-relationist-principles-in-possession-scout-report-tactical-analysis-tactics
Er wordt ook helemaal niet gesuggereerd dat het concreet is?? Als je van niks af weet kan je dat ook gewoon zeggen niemand word boos op je ofz..
Hij was 17 toen Fer vetrok bij Feyenoord... Lijkt me sterk dat we in hem een basis 6 zagen.
Nee over Gil
Hij zei op X dat hij een nieuwtje had. Ben benieuwd.
Alsof Gil zich niet meer kan ontwikkelen😂😂 En bij Eibar was hij gewoon erg goed
Dat is misschien wel een upgrade ten opzichte van Wieffer! En een "A international van een A land" zoals slot graag wil hebben. Hij zal ongetwijfeld wel ergens op een lijstje staan binnen Feyenoord.
Fares Chaïbi is z'n plek in de basis bij Frankfurt kwijt geraakt en wordt voornamelijk op 10 gebruikt in plaats van zijn favoriete RB. Is echt een fantastische speler lijkt mij wel het proberen waard👀
Alsof jij weet wat de intenties van z'n zaakwaarnemer zijn
Tuurlijk is het het aannod van Feyenoord gebruikt om een beter voorstel te krijgen bij PSV je bent toch niet naïef Rutger?
En vervolgens gebruikt
"Als Slot blijft komt Babadi" aldus FTM🥱
😜
Primeur jatters