Beertruidrager

607

Laatste reacties

Minteh wisselen en zerrouki er in aub en dan knallen..
Niet teveel breien , ook maar eens van afstand schieten.
3 punten in the pocket, maar wat een wedstrijd!
Lijkt alsof ie z'n dinopak nog aanheeft. Tjongejonge.
Wat een kans voor Gimenez. Schiet hem over^$^%*%__!!!
Echt mooi weer fans die bij de minste tegenslag een grote mond opzetten en xe trainer de schuld geven. Ze doen maar. Ik vind het een goede trainer. Zeker ook een optie voor onze club bij vertrek van Slot.
In ieder geval 3 punten in the pocket
Wisselen.
Ai ai Ali ikan echt niet, aardige gozer maar moet eruit. Slot eisssel hem a.u.b. Dit kan echt niet !!!
Slechte pot. Foutje bedankt en waardeloze inzet.Flink uithalen en schieten is er niet meer bij, maar eindeloos breien.
Koem zal Hartman wel vast moeten opstellen of zet hij soms een slome slak op in zijn plaats. Dan zou hij echt (B) blind zijn
Zeker een gemis. Moeten toch rekening houden met het feit dat we misschien een evt vervangerrr moeten aantrekken in de winterstop . Ik denk dat gezien zijn leeftijd het spelen van zoveel wedstrijden hem te kwetsbaar maakt, ondanks zijn goede spel.
Maak een spandoek met humor wanneer je iets wil doen. Zoals dat degradatiespook van afgelopen zondag. Heeft veel meer impact dan schelden en uitdagen. Maar ja daar is creativiteit en denkvermogen voor nodig. Hebben dat soort sufferds niet.
Weer even met beide beentjes op de grond. . Je kunt niet altijd zweven zoals voorheen. Rustig beginnen kun je je echt niet permiteren.
Wordt een moeilijke potje , maar we gaan ze verslaann daar in de Veste. Ben wel benieuwd narr Pisvee - Madurodam.
Blijft blind voor Blind gaan in de selectie
Lang niet zo'n goede wedstrijd gezien. Dominant , rustig en hun eigen spel gespeeld. Italianen gefrustreerd en hun trainer voorop. Jammer van al die gele kaarten, maar die scheids maakte er echt een puinhoop van . Een aantal kaarten gewoon echt onterech gegeven of overtredingen van de Romeinse acteurs helemaal niet bestraft.
Wat een wedstrijd. eerste helft superieur,, tweede helft wat minder . Lieten ons niet uit de tent lokken op Geert en Lopez na dan. Die Italianen hebben cursussen gevolgd op de theaterschool , bij het minste of geringste lagen ze of vroegen om een gele kaart. Maar wat een slechte scheids zeg!! Heb 'me echt groen en geel geërgerd. Maar goed kameraden alweer 6 punten in de pocket!
2-0
Wanneer hij hem maar niet uitschakelt door hem een blessure te bezorgen. Dan zijn de rapen gaar.
Goede gast. Heel groot talent.Wanneer hij zo doorgaat, wordt het een grote versterking voor onze club en wie weet ook voor andere grote clubs uit de Championsleague.
Worden weer fakkels en vuurwerk van "supporters " die dat het toppunt van sfeermaken vinden.
Blij en trots als supporter , sinds ijzeren Rinus en Theo de Tank, dat ik dit nieuwe tijdperk mag meemaken