Kenner

17

Laatste reacties

Enige zelfreflectie is hier wel op z'n plaats maar dat mis ik wel. Je weet dat de scheids extra op jullie let. Zorg dan dat er geen enkele aanleiding kan zijn een penalty te geven.
Ik mis toch het respect voor de oer feyenoorder die ons na 18 lange jaren weer kampioen maakte.
Wordt een beetje lastig als er meer mensen in vak zijn dan er stoelen zijn. Ik heb geen leeg stoeltje gezien maar wel veel mensen oo de trap.
No worries. Met Stengs, Zerrouku, Ueda, Beelen en ws ook Ivanusec in voorste linie sterker geworden. Verdedigend staat als een huis, zeker als Geertruida ook nog blijft. Ben wel benieuwd hoe no 10 ingevuld gaat worden. Transfewindow is nog ruim 3 weken open dus er zal ok nog wel eea gebeuren.
Wat een droeftoeter. Ga terug naar de KKD. Eredivisie onwaardig!
Je zou verwachten dat een club die op kunstgras speelt iig verplicht wordt dit voor de wedstrijd te sproeien. Gauw terug naar de KKD met deze parodie op voetbalclub.
Je zou verwachten dat een club die op kunstgras speelt iig verplicht wordt dit voor de wedstrijd te sproeien. Gauw terug naar de KKD met deze parodie op voetbalclub.
De verontwaardiging ontstaat pas als er iemand geraakt wordt en gewond is terwijl er al voor die tijd genoeg gegood is (bier, aanstekers en wat niet meer) Is het niet mogelijk de personen die van alles gooien eruit te pikken en stadionverbod te geven? Met handhaving natuurlijk. (Meldingsplicht tijdens wedstrijd enkelband oid, verzin maar iets) Hetzelfde geldt voor gasten die dat achterlijke vuurwerk en rookbommen mee naar binnen nemen. Dir vraagt investering maar zorgt ervoor dat de rotte appels ge...
Slimme reactie van Slot om zo boven de opmerking van Heitinga te gaan staan. Ik heb Heitinga, als voetballer of als trainer, echt nog niet kunnen betrappen op slimme opmerkingen.
Komt onzeker over en laat bal ook regelmatig los. Bij de 0-2 tegen nec gaat hij volgens mij ook niet vrijuit. Misschien zijn we te verwend met Justin maar dit lijkt mij geen puntenpakker. Natuurlijk laat ik mij graag verassen as zondag.
Goed beleid: niet alles op alles zetten en je laatste geld uitgeven maar bewaar dit voor komende zomer. Volgend seizoen 2 CL plaatsen voor eredivisie met verhoogd startgeld. Sla dan je slag!
Waarom zat hij daar aan tafel en nog erger: hij krijgt ook nog het woord. Zelden iemand zoveel onzin horen uitkramen
Altijd eens met deze legende. Punt.
Gelukkig nieuwjaar. Zie jullie op de Coolsingel in april, uiterlijk mei.
Mooi stuk en zo ontzettend waar. 3 periodes LvG als bondscoach leverde op: dnq, 3e en laatste 8. Niet heel bijzonder. Mag hopen dat we nu echt van hem af zijn.
Goed geschreven, de spijker op z'n kop!