MikeH

103

Laatste reacties

Ga dan naar een andere site en wacht lekker tot het bevestigt is. Hier komen nou eenmaal meer dan alleen de namen voorbij die er komen. Of had je verwacht dat elke speler die Feyenoord wil ook binnen een dag tekent?
Dat is te laat, met het staken hebben ze al invloed op de uitkomst van deze wedstrijd.
Kijk lekker hoor, dit helpt ook wel lekker mee aan het uitbreiden van te Kloese zijn netwerk. Toch wel lekker als die deuren makkelijker open gaan bij andere clubs.
Ik vond psv anders tot aan de 2-0 niet bijzonder hoor. Als er een degelijk ingespeeld team tegenover staat dan gaan die het ook heel moeilijk krijgen hoor.
We kunnen het gat niet dichten in 2 jaar. We komen van een plek financieel dat Ajax niet heeft meegemaakt. Daar hebben ze 5 jaar gebouwd aan een resultaat. Dat resultaat kunnen we niet behalen in 2 jaar komend uit een gat
Je hebt toch gewoon een Wieffer nodig met kwaliteit erachter. Een blessure is zo opgelopen en dan is het fijn dat er een goed iemand achter zit met daar achter een talentvolle jeugdspeler die dan op het bankie kan plaatsnemen.
KL 1938 landt morgen om 8.25 op Schiphol. Andere optie is Croatian Airline die landt om 10.30 maar als Feyenoord de vlucht voor hem boekt zal die eerder KLM pakken. De enige andere optie is dan nog KLM die landt om 13.35 maar als ze nog medische testen willen doen op vrijdag zelf dan is het beter als hij eerder landt. Vandaar dat ik verwacht dat hij op die vlucht van half 9 zit.
Ik denk voornamelijk het laatste, plus dit zal waarschijnlijk ook gedaan zijn voor de uitschakeling van Zagreb. Die kroaten moeten nu ook wel gaan verkopen voor de centen namelijk.
Heb het al eens eerder gezegd. Ivanusec Stengs en Paixao mogen zometeen gaan rouleren tijdens de wedstrijd. Want Paixao gaat gewoon naar rechts en zal af en toe naar links uitwijken en dan gaat Stengs vanaf rechts en Ivanusec dan op 10. Verdedigers gaan helemaal gek worden telkens aan moeten passen aan een ander type speler.
Of ze rouleren en maken elke verdediging helemaal lijp!
Wat denk je van Overmars. Weet dat het een neusje is maar die man heeft er wel kijk op.
Daarmee geeft Feyenoord aan andere clubs aan dat hij op het niveau zit om aan te haken. Hierdoor wordt hij voor een andere eredivisie club interessant inplaats van een kkd ploeg. Als Feyenoord minuten bij een kkd ploeg had gewild dan hadden ze hem wel bij dordt gestald.
Ik denk dezelde reden dat Paixao in de winter paar keer in de spits stond. Gewoon proberen kijken hoe dat gaat in een wedstrijd. Met zijn snelheid is het namelijk nog wel een optie in de champions league als je erg onder druk komt te staan namelijk.
Als hij zo goed is als geclaimd wordt dan verkoop je hem echt wel voor meer dan 30 miljoen. Waarmee je dus makkelijk die 8 miljoen investering terugverdiend.
Slot had gezegd dat hij had aangeboden aan Santi om de wedstrijd tegen Vitesse te skippen omdat hij anders maar 1 week vakantie zou hebben. Dus ik neem aan dat de tijd na de laatste wedstrijd en dat hij zich meldde bij het nationale team, dat zijn vakantie was en hij zich gewoon snel meld op het trainingskamp.
Hier ben ook jij mee akkoord gegaan: "Indien je een 1908.nl account hebt aangemaakt en/of de website de mogelijkheid biedt om content te plaatsen (zoals reacties onder artikelen, blogberichten, foto’s, video’s, berichten op lezersfora, reacties op social media kanalen van 1908.nl, etc.) dan zijn de volgende gedragsregels van toepassing: Zorg voor een beleefde houding Maak jezelf bekend Probeer een nieuwe invalshoek aan de discussie toe te voegen Geef argumenten voor je mening Schrijf een reac...
Hoezo? Hij is 22, was basisspeler bij 1 van de beste teams van de kkd en gewoon een solide verdediger. Waarom zou hij niet kunnen starten maar moet de eigen jeugd wel de kans krijgen die een stuk jonger en minder ervaring hebben.
Dat bijtekenen is wel het verschil tussen 15 en 25 miljoen. Dus die handtekening is heel veel waard inderdaad!
Ik snap dat we er aan moeten wennen, maar we spelen pas vanaf september europees. Dus we hebben dan toch nog genoeg tijd? Geloof me iedereen blijft 1908 echt wel refreshen 579x per dag.
En wat nou als we een shirtsponsor krijgen die 2 keer betaald wat Europarcs betaald maar er komt ook een sponsor die 3 keer wil betalen wat Prijsvrij betaald voor de rug. Moeten ze dat dan ook maar afwijzen? Uiteindelijk gaat het om knaken in het voetbal. En hoe meer vaste inkomsten je hebt hoe meer salaris je kan bieden aan spelers. Kijk naar Amsterdam en Eindhoven die betalen belachelijke salarissen die ze niet kunnen betalen uit de vaste inkomsten maar daar hebben ze variabele inkomsten, ofwel tran...
Gebeurtenissen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. We hadden namelijk ook al zoveel jaar niet meer in Amsterdam gewonnen. We zijn al in geen tijden met zo'n overmacht kampioen geworden. De tijden veranderen juist wacht jet nou gewoon rustig af. Veel beter voor je bloeddruk. ;)
Maar je praat al of ze al weg zijn en je blijkbaar al weet wat ze opgeleverd hebben.
Al je beste spelers? Volgens mij is alleen kokcu weg. En die ging voor 30 miljoen met een 25% doorverkoop. Dat noem ik geen schijntje hoor.