RIDDLER

RIDDLER

224

Laatste reacties

Zou enorm zonde zijn, had Assignon graag zien komen! Huur met eventuele koopoptie moet er nog wel uit te slepen zijn als de speler zelf ook nog eens graag wil..
Je verwacht het niet..
In de eerste plaats klinkt dat logisch, maar als zo'n speler het tegendeel bewijst op de training en wel degelijk het verschil laat zien op zijn positie en het spel, kan je er toch niet om heen als trainer zou je zeggen?
@FTM Ook al zou Slot het eventueel niet in Bitello zien zitten dan hij is toch zeker niet degenen die daar een beslissende mening in heeft? Als de rest van Feyenoord zijn kwaliteiten uitstekend vinden en hem nu voor de juiste prijs kunnen inlijven, dan gebeurt dat toch gewoon?
@Ftm met zo'n fors eerste bod moeten ze elkaar wel kunnen naderen toch?
Ik denk dat Stevie Wonder zelfs kan zien dat een creatieveling op het middenveld wel dat absolute prioriteit moet zijn. Of dat nou Bitello of een andere speler is, ik zie Timber en Wieffer die rol niet op zich kunnen nemen..
Wordt gezien als vervanger van Bullaude dus 2e/3e optie op de 10.
Ennn het waren weer 3 hoopvolle uurtjes 😂
Back up?? 😂
Komt allemaal goed ouwe dibbes!
Mag geen naam hebben.. overigens erg vermakelijk 😂!
Nee dan geeft hij het vaak aan via telegram, dit is gewoon een zielig mannetje die heel het forum hier gek krijgt
Nee
Juist!
KLASSE!!! Maar na de 0-1 tegen (een sterk) Psv worden we kennelijk alsnog 5e volgens de meeste hier..
Liverpool - Leicester 2-2 : beide goals liverpool gemaakt door Faes..
@FTM: je gaf aan meer dan 5 miljoen voor de beoogde vervanger voor Luts, gaat Feyenoord dan met een deel van die inkomsten daarnaast opzoek naar een gelijkwaardige speler als Isaksen waarin we wel doortastender kunnen zijn of is hier niks over bekend?
Huurspeler van een hoog kaliber toevallig?
Daar hou ik je aan!
Je verwacht het niet..
Ik geloof dat hij eerder vermelde dat die kans aannemelijk was, maar dat andere aanwinsten mogelijk daarna pas doorgang vinden.
Kan niet meer mislopen zou je zeggen! Wat bruut dat we tegenwoordig dit kaliber spelers kunen aantrekken👏🏻