captain1908

258

Laatste reacties

Gewoon naar een zo rijk mogelijke club. Eentje die minimaal 100 miljoen kan of wil betalen. Dus clubs als Spurs, Inter, Napoli, Dortmund vallen sowieso af, wat mij betreft.
Eens met Ron59. Damesvoetbal is een groeibriljantje
Hoe kom je bij die 96 mln schuld?
Hoezo dan? Begrijp me niet verkeerd, ik vergelijk Geertje niet met Mbappé, maar met een éénjarig contract werd er gewoon 150 miljoen geboden. Dus als Geert zijn lijn doortrekt, zou ik niet weten waarom hij geen 40 miljoen op zou kunnen brengen, komende zomer. Ik bedoel, wat als Engelse clubs tegen elkaar gaan opbieden?
Meer dan dat. Check maar eens, spelers worden meestal verkocht voor 50% meer dan de bedragen op dit lijstje. Soms zelfs het dubbele.
De uiteindelijke bedragen waarvoor spelers verkocht worden, is vaak dik het dubbele dan die lijstjes.
Op internationaal niveau is naamsbekendheid voor het havenbedrijf wel degelijk zinvol.
Je zit veel te laag bij sommige spelers.
Trots en balen tegelijkertijd....maar wát een ontwikkeling hebben we doorgemaakt!
Er worden fakkels op het veld gegooid en als oplossing gaat men spreekkoren bestraffen met punten aftrek. Is logisch toch??
Slot heeft net een verdubbeling gehad. Van 2 miljoen naar 3,5 of 4 miljoen, als ik het goed heb begrepen.
Sommige dingen, zoals stadion en supporters, hebben we altijd al gehad. Maar dat er ook nog eens beleid wordt gevoerd, goed beleid zelfs, met resultaten, dat heb ik volgens mij nog nooit meegemaakt. Althans niet in de mate zoals we het nu beleven. Ik ben inmiddels 50, heb meer slechte jaren meegemaakt dan goede jaren, onder Van Hanegem was het niet onaardig, begin jaren '90. Paar jaar later hadden we Don Leo, wél kampioen, maar voetbal stelde niks voor. Eigenlijk geldt voor Van Marwijk hetzelfde, het wa...
"onze"? Ik heb niks met Ajax, hoor!
Lijkt me geen goed idee, dan laat je veel vastigheden los. Ik weet trouwens ook bijna wel zeker dat het niet gaat gebeuren, Slot gaat vasthouden aan 4-3-3 en zo hoort het ook. Maar ik snap je idee wel, hoor, er zit zeker wat in.
Blijkbaar willen die hem niet.
Dat dus. Van mij mag iedereen zijn zakken vullen, waar dan ook. Maar meneer moest zonodig de mensenrechten activist uithangen en dan ben je dus gewoon een hypocriet..
Ja idd hoeft Lingr pas volgend jaar betaald te worden. Maar daar zijn boekhoudkundige trucs voor. Bovendien betaalt Feyenoord sowieso niet alle transfersommen ineens. Doet bij mijn weten helemaal niemand.
Ik las laatst dat hij het eigenlijk wel naar zijn zin heeft bij Feyenoord. Tja, welke andere club gaat hem een miljoen per jaar betalen?
Niet dat ik iets tegen Lingr of Stengs heb heb, maar je had bijvoorbeeld ipv deze twee, een Bitello kunnen halen, kom je ook op 10 of 11 miljoen.
In zo'n griezelig land gaan voetballen, waar gewoon ook nog een vorm van slavernij bestaat.... terwijl je zelf de mond vol hebt over excuses van de Nederlanders aan jouzelf... whahahaha!
Dank voor deze verhelderende uiteenzetting.
Tassendrager-TJE