fulltime

56

Laatste reacties

Als je al op leeftijd bent en dat we dit weer mee mogen, dat maakt je weer jong, wat een genezende medicijn, geweldig Jongens van Feyenoord.
Fredje Ja ik heb de wedstrijd gezien. Hier krijgen die lui toch geen geld voor, totaal Feyenoord onwaardig.
Je moet maar supporter zijn van Feyenoord, zo kan het weekend niet meer stuk. En met een goede analisatie kan het nog beter. Als het zo daar gaat moeten we weer aan een telraam . Klasse
Ueda wat een mannetje, hij heeft er weer een doelpunt in en dat tegen die Deutsche manschaft. voor de tweede gleed hij er razend alleen door maar Ter Stegen hield stand.
Te Kloese krijgt loon naar werken, precies wat hem toe komt. Gefeliciteerd.
Fredje. Men. Te Kloese. Zie hem hier boven staan met een stralende lach, als één het toekomt dan is hij het wel, wat heeft die man weer een werk verricht. Het afgelopen jaar was voor ons al ze geweldig, en het houd maar niet op. Natuurlijk waren er twijfels en velen hebben gedacht komt dat wel weer goed. maar we konden geen terugval zien, natuurlijk heb je wel even een aanloop nodig, en als je nu kijk hoe het elftal er weer staat, petje af. Ik hoop dat velen net zo denken als ik, we mogen blij zijn me...
Ja ik deel de lach graag met trainer Slot, je kan op zo'n moment allen maar blij zijn ook omdat Feyenoord je liefde is. Er is heel veel mogelijk met dit team. toch het is nu een paar uur later., ik heb inmiddels de wedstrijd Arsenal - Man United en U. Berlin en R B L. gezien en dan raak je verstand loos. Wat hebben we dan deze middag een tempo loze wedstrijd gezien, Feyenoord kon er nog mee door, maar Utrecht stelt dan toch helemaal niks voor. 5 - 1 een mooie uitslag binnen onze grenzen. maar gaan we daa...
Fulltime komt nog even terug, Ik heb net de 1e helft van Real m. - Getafe gezien, en dan komt er nog wel een aspect bij , dan moet je gemeen zijn keihard en je moet vervolgens als je naar Bellingham kijkt ook de regels van het theater beheersen anders win je nooit een CL CUB. Dus staf van Feyenoord er is ook werk aan de winkel voor jullie, waar zijn toch de regels van het voetbal gebleven, nou die bestaan niet maar als het om geld gaat.
Boven verwachting een ongelofelijk mooie team, en dan ook nog zaniken over het middenveld. Feyenoord staat er geweldig op. Ze hebben verdorie goed werk verricht de Kloeze met z'n mannen, bedankt daar voor. Nog even de tijd nemen voor het automatisme wat ook bij voetbal hoort, en de twaalfde man er bij, en Feyenoord gloort als noot te voren.
helemaal mee eens, zoveel wreedheid in de wereld, zoveel armoede, elke dag zoveel doden voetballers die elkaar opzettelijk schoppen en daarvoor ook nog in gebed gaan. Die almachtige bestaat allang niet meer ,en het word steeds maar erger, helaas. Maar toch zondag een nieuw Feyenoord , we gaan er maar weer voor.
Al een maand lang wachten supporters al met alle geduld van dien op Ivannusec. En dan komen er weer een paar aankopen. nee laten we daar maar niks over zeggen Maar ik denk dat de supporters er weer naar kunnen fluiten. En slot roept maar wat hebben we toch sup.....
Deze klasbak erbij en we worden weer super sterk in de wei
Vlak voor de wedstrijd riep ik al Slot is totaal in de war, wat een branie van die keren. Gaat ie naar Austria met de jongens, speelt wedstrijden met de jongens, en dan komt er een ander en dan moeten jongens als Baks en Petersen die het heel goed deden er maar uit. Ik zei weer geen ingespeeld elftal, weer een pot met bluf van Slot, dat word weer knudde deze middag, en het kwam precies uit de eerste helft. Voor mij was het een teken van amateurwerk van Slot, prut.
De kranten schrijven van alles over Geertruida, maar wat ze niet vermelden is dat Leipzig een andere verdediger heeft gekocht. Zijn naam is Castello Lukeba. en dat stond bij de nieuw gecontracteerde spelers van RB.L
Voor 30 mil liet ik hem gaan, Feyenoord is dan uit de problemen, Benieuwd wie zo op het hoog hebben, en anders zijn Belen of Casanwirjo die ze ook voor de plek hebben aangetrokken en ook al aanwezig, die speler van Praag er nog bij en het plezier kan weer niet op.
De uitstraling van Slot is de hele week al wat twijfelachtig, en zo zag ik het elftal ook voetballen. een fobie tegen Bos, dat is echt niet nodig, kerel je hebt gewoon het beste elftal. Maar om het top te krijgen zal nog een paar weken hard werken van iedereen vragen de eenheid is er nog niet. Echter eentje mist er nog en dat is de man van Sparta Praag, Die gaat rust brengen in het hel elftal want komt iedereen op zijn eigen geliefde plaats te staan. en dan zijn ook de wisselmogelijkheden perfect. Doen.
Heel mooi van Slot dat er nog spits bij moet. Maar een goede leer voor de volgende keer , scout geen spits weer van een club die zelf aanspraak maakt op de CL. Er zijn immers ook goede spelers die niet verbonden zijn aan deze perikelen en dan heb je dit gedonder van afwachten en nog maar weer wachten ook niet. Toch spreek ik de wens uit dat IVANOVIC lukt. Ik heb alle vijf doelpunten van hem gezien in de laatste twee wedstrijden en dat liegt er niet om.
Er zijn nou eenmaal vissen de vertoeven graag in een netje, jammer voor de overige vissen, die hadden beter verdiend.
Waar mensen zijn worden fouten gemaakt, vooral in de van 1993 tot 2020 na dat kampioenschap, en wat is er vaak gerommeld in die tijd. De nieuwe mensen zijn met heel wat anders bezig, stevige stijgers worden er gebouwd, hopelijk valt dit niet weer als een kaartenhuis in elkaar. Ja dan kun je iets vergeten, maar een foutje kun je herstellen, kom op zeg hij is zelf ook niet altijd het lekkerste gebakje geweest.
Weer een goede Segesta naar Bijlow toe, prima. In dan die van Dynamo Sagreb, Luka Ivanusec, ik heb hem gisteravond gezien, de rillingen lopen je over je huid, hij maakte maar drie doelpunten tegen Astana. Nog een wijdstrijd en de hele wereld wil die vent in z'n elftal. Feyenoord wees er als de kippen bij anders ben je te laat.
Leizig is al goed genoeg, ik ben voor behoud van deze echte Feyenoorder