kameraadje1908

443

Laatste reacties

Hij zal de eerste niet zijn die niet door de medische keuring komt.
Zoals Rutger "sorry" zei over dat geweldige artikel over Arne Slot?
Ik heb de bizar slechte wedstrijd van gremio tegen Santos van afgelopen weekend bekeken. Behalve het belabberde niveau, klagen en toneelspelen is mij helemaal niets positiefs aan die Bitello opgevallen. De eerste helft had hij nog wel flink wat balcontacten maar de tweede helft kwam hij amper in het spel voor. Het moet in voorgaande wedstrijden wel beter geweest zijn, ik zag het niet.
Ik zat gisteravond Psv te kijken en toen dacht ik nog; "wel mooi die witte shirts" en ik vond de kraag ook erg mooi gedaan. Als ik dan dit zie doet het bijna pijn. Ik vind het er er goedkoop uitzien en Feyenoord onwaardig.
Haha, ken uw originelen 👍 alles sal reg kom! Zondag uit volle borst!
Je mag toch aannemen dat dat soort activiteiten in overleg met Feyenoord gaan.
Dan moet je de wedstrijd van Noppert van vandaag maar eens bekijken...
Moeilijk hé? Begrijpend lezen.
Ik heb die wedstrijd gisteravond bekeken, die aankoop van Ajax had er met rood af gemoeten, dat was echt een lompe houthakkers overtreding.
Gelukkig voor jouw begint het steeds vroeger en in december is er ook weer eentje😼💰
Voor je zoiets roeptoeters zou je je eerst eens kunnen verdiepen in de financiële situatie van Feyenoord. Als je die begrijpt scheelt je dat een hoop frustratie. De informatie is te vinden op de site van Feyenoord en ook in dit forum meerdere keren uitgelegd.
Goed verhaal. Er zijn ook andere factoren; karakter, plaats in de groep, etc. die een rol spelen. Intelligentie noem ik maar niet na die rode kaart.😉
Dat heb ik Pedersen niet zien doen. Wat een domme overtreding.
Goed leesbaar ook.
Voor veruit de meeste mensen geldt dat gelukkig ook in 2023 nog.
Je invalshoek is vaak verrassend. Het is leuk de foto's te vergroten, vooral de gezichten van de spelers maar ook van het publiek, de collectieve spanning, blijdschap, woede, etc. Mooi om te zien.
Ik ben weer blij met de foto's. Waarover hebben Santi en de scheids het?
Ja joh schrijf gewoon na een paar wedstrijden maar af. Ik mag voor jouw hopen dat je omgeving wat meer geduld had met jouw toen je op die leeftijd was.
ESPN zend het op TikTok uit.
Niemand hoorde iets over het verlengen contract Santi. Misschien gaat Feyenoord er nog eens goed in worden?
De eerste is een Rus, Szymanski is een Pool.
Goed onderbouwde reactie. /s