wearechampignos

105

Laatste reacties

Het is geen vrijbrief om de jochies dan allerlei heftigere beelden te tonen. Dat heet opvoeding. Fatsoen, gezin en voetbal kunnen hand in hand.
Ik ga weleens met mijn 2 neefjes van 7 en 9 jaar naar Feyenoord. Ik zou ze even naar een ander kant laten kijken. Kom op jongens, we kunnen beter. Niet verlagen tot het niveau van Sarri.
Maar het was toch ook niet goed wat ze lieten zien in het begin? Het is nu hosanna maar wij hebben een wedstrijd verloren (JC schaal) en 4 hele dure punten laten liggen. Iedereen kunnen zien dat hun talent hebben maar als je niet het maximale geeft, dan red je het niet. Daarom valt een talentvolle Dilrosun steeds buiten de boot. Hij mist de absolute mentaliteit. De 3 die jij noemt hebben heel hard gewerkt aan hun fysiek. Stengs kwam binnen als een iel mannetje, nu staat er een kerel. Ook Timber is een be...
Op basis van zijn staat van dienst heb je absoluut gelijk. Maar kijk ook eens naar de feiten. Feit is dat Dumfries mentale problemen had en hulp heeft gezocht. Daar is hij heel open over geweest. Heel fijn dat die jongen erboven lijkt te zijn en de sterren van de hemel voetbalt. Het natrappen vind ik wel heel zwak van hem. Hij moet erboven gaan staan.
Een volwaardig team opzich. Zou je tegen 020 met 3-0 kunnen winnen maar Excelsior is natuurlijk van een hoger niveau.
Als al de miljoenen die hij verdient niet genoeg motivatie is en je een negatieve oordeel nodig hebt om goed te kunnen presteren, dan ben je mentaal een lichtgewicht. Dat ie leuk meevoetbalt is hartstikke fijn voor die jongen, maar die hoeven wij hier niet. Dit is gewoon natrappen van hem.
Dan lees je niet goed. Q heeft enkele weken geleden verlengd. Om nou alweer te gaan verlengen... https://1908.nl/artikelen/feyenoord-bevestigt-nieuw-contract-voor-hartman-tot#
Wat ziet onze trainer er afgetraind uit zeg.
Waar doel jij op?
Kameraden onder elkaar gaan ook niet echt lekker zo te lezen. Lijkt wel of ik in een verhitte discussie bent terechtgekomen met 020 supporters. Mensen in het algemeen maar speciek bij Zerrouki, vind ik het toch wel triest dat Kameraden hun gelijk komen halen. Het maakt jou geen grotere Feyenoord supporter dan de Zerrouki bashers. Over Stengs waren wij ook niet tevreden in het begin. Beide horen bij de The Breakfast Club, spelers die hard werken aan hun fitheid bij 1908. Hun harde werken betaald zich uit ...
Die zit bij Feyenoord en heet Arne Slot. Hij heeft Zerrouki laten banken en had kritiek op zijn functioneren (lage tempo, weinig loopacties), niet om zijn kwaliteiten. De Zerrouki bashers hebben er wel kijk op. Dus niet zo treurig doen man, elke supporter zeikt op zijn spelers. Tijdens de wedstrijd staan wij gewoon achter hun.
Perez bij ESPN zei nog tijdens de klassieker dat hij Minteh eigenlijk een blind paard vindt. Slot leest en kijkt volgens mij alles en ik denk dat hij op Perez doelt. Meneer Perez, Hans Anders heeft een mooie kortingsactie lopen. Doe jij je voordeel mee.
Kunnen al de directeuren aub terugkruipen achter hun bureau? Ik ben al de hosanna verhalen van hun een beetje zat. Al de directeuren van Sparta, AZ en nu ook van ons cluppie dat maar al te graag willen laten horen over hoeveel schijven een transfer gaat om het failliet van de solistische Duitser van 020 aan te geven. Al die directeuren hebben een schijn inspraak. Slot, te Kloese en het scoutingapparaat bepalen wie naar Feyenoord komt. Punt. Directeuren die tijd teveel over hebben, ga lekker Patience spe...
Rustig aan iedereen. Feyenoord moet niet alleen van de kleintjes winnen. Zaterdag eindelijk weer een lastige wedstrijd maar ik heb groot vertrouwen in dit team.
Al hebben wij een complete offday en hun spelen de pannen van de dak, winnen wij nog van 020. Thuisvoordeel hebben zij morgen ook niet echt.
Wat een angst hier. Het lijkt voor velen lastig om te begrijpen dat wij gewoon heel erg goed zijn. 020 blijft een bagger team en zondag waren wij niet eens top. Woensdag iets beter spelen en je wint zo met 0-7. Steijn is geen magiër en dat team is niet ineens geweldig ingespeeld. Ik ga morgen genieten.
Mooie man. Ik kwam hem een keer in Rotterdam-Centrum tegen..stond hij buiten te wachten bij een Apple winkeltje. Ik vroeg, mag ik een foto maken met u? U mag ook nee zeggen. Hij zei, ja natuurlijk mag het. Ik gelijk trots naar mijn vriendengroep sturen. En meneer Jansen blij kijkend naar mij. Dit vergeet ik nooit meer. Een geweldig eerbetoon van Feyenoord. Wij vergeten onze helden niet.
Wij hebben een goed ingespeeld team, hebben scorend vermogen, klasse spelers die als international ook scoren en hun mannetje staan, hebben zelfvertrouwen en spelvreugde, Het Legioen als twaalfde man, een fantastische trainer. Arrogant moeten wij niet worden en goed opletten voor onderschatting maar een beetje zelfvertrouwen mogen wij nu toch wel hebben. Celtic wordt een lastige wedstrijd maar 020 is geen team, heeft geen zelfvertrouwen. Op elk linie hebben wij betere spelers. Dat gaat echt wel goedkomen.
Ik was bang dat wij het scorend vermogen van Ueda zouden moeten missen in de CL wedstrijden. Maar bij ons kan iedereen wel een goal maken blijkt het de laatste weken. Al moeten wij Wellenreuther wel gewoon op zijn eigen helft zien te houden, hij hoeft niet te scoren.
020 verkoopt spelers voor vele miljoenen meer dan Feyenoord. Kokcu zou veel meer geld hebben opgebracht als hij voor hun had gespeeld. Daarentegen moeten ze ook weer veel meer betalen als ze iemand kopen en het zijn niet gelijk klasbakken. Ivanusec, een geweldige klasbak, gaat ons vele miljoenen opleveren.
Met die strakke groene broek ga je de tampeloeres van iedere speler zien. De spelers van Feyenoord zijn sterk aan de bal krijgt een geheel ander betekenis.
Dilrosun, wel het talent niet de winnaarsmentaliteit. Zo dacht ik ook altijd over Timber. Op het Feyenoord YouTube kanaal zie je hoe Timber keihard werkt aan zijn fysieke en mentale gesteldheid. Het harde werken werpt zijn vruchten af. Nu nog zijn schoten op doel verbeteren. Ik zie Dilrosun het niet voor elkaar krijgen. Ik gun hem een mooie club toe in een warme klimaat.
Ik heb het niet drooggehouden. Dikverdiend Captain.
Zijn snelheid is een groot wapen. Ik denk dat hij iedereen in de eredivisie op snelheid eruit loopt. Aan de goal kan je zien, 2 man eruit kappen en rustig blijven, dat zijn basis techniek prima is. Hij rent de longen uit zijn lijf en daarin moet hij groeien. Meer rust in zijn, soms simpel de bal rondspelen en een een-tweetje aangaan, sneller voorzetten. Hij is nog heel jong. Dilrosun heeft talent maar niet de juiste mentaliteit en sowieso voorbij gestreefd door deze jongeling.