ManusVrauwdeunt

ManusVrauwdeunt

153

Laatste reacties

Liverpool betaalde 84 miljoen voor Virgil Van Dijk
Hele jeugdopleiding nu omtoveren naar 3-4-3?
Een paar jaar Champions League spelen en goed scouten helpt.
Agressieve reclames in deze app. Snel in de prullenbak. Jammer.
Zo'n zomer als deze brengt ook enorme risico's. Heel veel miljoenen is fijn, maar het kan je ook lui maken. Cruciaal dat je waardige vervangers haalt als je wilt blijven meedoen om plek 1 en 2. En geen wilde aankopen.
Zijn ze nu al weken aan het onderhandelen (VI), of hebben ze vandaag hun openingsbod gedaan (1908)? Eén van de twee zit er naast.
Als het doorgaat lijkt me dit een uitstekende keuze. Moderne voetbalfilosie, ervaren, oud-international, volgens kenners een prettig mens en een harde werker. Spreekt Nederlands. En geboren op 14 mei.
Aan alle primeurschrijvers: alsjeblieft geen pole position. Dat is Formule 1. Doe Het Niet.
Laten we vooral hopen dat de methode-Slot en die van de afdeling performance netjes zijn vastgelegd ergens.
Dick Schreuder, Tomasson of Hjulmand. Van Persie eerst twee jaar bij een club in het noorden waar je fouten mag maken.
Schaamteloos 020. Echt met geen pen te beschrijven. Alsnog punten in mindering.
De KNVB zal nooit zover gaan dat het een wedstrijd na 55 minuten niet meer laat uitspelen. In dit geval is het duidelijk dat de 'supporters' maar van een kant konden komen, maar dat is niet elke week zo. Een wedstrijd nu voor 'gespeeld' verklaren schept ook weer een precedent. Helaas, maar ik vrees dat de KNVB, als gekend Ajax-bolwerk, daar niet aan gaat meewerken. Het zou hen wel sieren als ze die Ufo een keer voor drie wedstrijden verplicht leeg moeten laten. Want waarom hangen daar geen netten? Dit wa...
Als het allemaal klopt lijkt het me verstandig beleid.
Maar het voelde destijds als pakjesavond. Al duurde dat gevoel niet lang.
Dit begint te voelen als de zomer dat we Van Bronckhorst en Makaay binnenhaalden. Klinkt allemaal behoorlijk luxueus.
Ik heb veel geduld en inlevingsvermogen. Maar deze transferwindow is volkomen onbegrijpelijk. Waar zijn die 50-60 miljoen gebleven? Tot nu toe geen één directe versterking gezien.
Dat Slavia-shirt helpt in elk geval
Misschien moet de betrouwbaarheid van Fabrizio Romano worden afgeschaald. Met een optie tot opschalen bij aantoonbare vooruitgang.
Nee, hij wordt verhuurd. Met verplichte optie tot koop voor 6 miljoen als Sassuolo niet degradeert.
www.feyenoord.nl
Dat zou betekenen dat Leeds zegt: prima, we hebben 25 miljoen euro betaald, maar hier heb je hem. Dat is een stevig Bozenikje.
Triest, zoveel negatieve reacties. We kijken al twee seizoenen naar het beste voetbal in decennia. Dankzij Slot en Te Kloese. Er kan best een keer een tegenvaller zijn. Zeker aan het begin van het seizoen, bij de wisseling van de wacht. Het blijft gewoon voetbal en af en toe gaat het minder. Fijne avond.
Aan alle fans van Sauer: heel groot talent en hij gaat er vast komen, maar de kans is heel groot dat een jongen van 17 in de Champions League gaat meemaken wat Giménez vorig seizoen had tegen Roma. Geef die jongen een paar jaar.
Prima transferzomer tot nu toe. Inclusief het nieuws van Geertruida. Nog 22 dagen te gaan om het compleet te maken. We staan er nu al 200 procent beter voor dan een jaar geleden.