Mario_010

96

Laatste reacties

@Bombarda weet jij toevallig wat er Milan Hokke gaat gebeuren? ik hoop dat hij een kans krijgt in de voorbereiding aangezien hij vorig jaar echt by far de beste was van het o21 elftal.
@Bombarda dus in een hypothetische situatie waarin Atletico het bod naar 30 miljoen verhoogt. weigert Feyenoord het ook?
@Bombarda kun jij uitsluiten dat Pavel Sulc die vervanger van Stengs is? dit werd namelijk door meerdere (onbetrouwbare) bronnen gemeld gisteren op X?
@bombarda is Bologna de club die interesse heeft in Beelen?
@Bombarda voor degene die liever Potter zien komen, is die kans nu toegenomen? 🤞
Ik denk dat ze nog geen bod hebben ingediend omdat er gesteggel is over Priske zijn assistenten. Reijnen blijft bij Feyenoord en ook John de wolf blijft. Dan is er nog ruimte voor 1 assistent terwijl Priske waarschijnlijk het liefste zijn twee Deense Assistenten meeneemt. Ook zou 1 van zijn assistenten (Lars Friis) zijn opvolger moeten worden bij Sparta Praag.
Dat lijkt mij idd ook. Geovany Quenda werd in het artikel bij de aanbevelingen genoemd op 1908. Die laat op de ek onder 17 wel zien dat het een fantastische rechtsbuiten is. Hopelijk dat de scouts van Feyenoord dit toernooi ook in de gaten houden.
@Bombarda denk je dat Feyenoord voor Bryan Gil gaat voor de rechtsbuiten positie of lijkt het nu toch een ander te gaan worden?
Wanneer dit zou lukken is dat uiteraard sneller, maar uiteraard gaat dat vaker mis dan goed.
Ik denk niet dat dit de beste keus is (sorry voor de enthousiastelingen). Als je wilt doorbouwen op de lijn Slot moet je een trainer nemen die gebruikt maakt van moderne opbouwpatronen in balbezit met veel dynamiek in balbezit. Onder Slot hebben we hier de eerste stappen in gezet en dat had een trainer als Mckenna, Russel Martin of Farioli verder kunnen doorzetten aangezien zij hier ook om bekend staan. Nu gaan we naar een trainer met een wat ouderwetsere spelopvatting, die probeert om via 3 ipv 20 passe...
Maar voeren ze alleen gesprekken met die Priske of ook met de andere namen op die lijst?
Mathias Delorge van STVV zouden we volgens VI ook interesse in hebben (helaas niks concreets voor nu denk ik). Dat is wel echt een jonge creatieve middenvelder die ik zou willen typeren als een type veerman. @FeyenoordTM heb jij de naam van Delorge ook horen vallen binnen Feyenoord?
@FeyenoordTM dit lijkt me gelekt vanuit zijn zaakwaarnemers kant? Bovendien lijkt het me behoorlijk onverstandig om naar een 5-3-2 of 3-4-3 systeem om te schakelen. hopelijk een losse flodders
@FeyenoordTM er is een reële kans dat zowel Geertruida, Timber en Bijlow verkocht worden. Ook Hartman is het eerste half jaar nog niet inzetbaar. In dat geval zou er geen enkele jeugdspeler meer over zijn die nu in de basiself zou staan. Hoe wordt daar binnen Feyenoord naar gekeken? En is er een soort eis dat bijvoorbeeld een Milambo of Zechiël basisspeler moet worden om dit te compenseren?
https://x.com/bartkester/status/1794038929500307678
niet mijn verhaal hoor, maar las dit op het X kanaal van @bartkester. Hij zag het niet gebeuren geloof ik dat het Sahin zou worden geloof ik en vond Pusic een logischere kandidaat. Stond ook dat hij geen invloed heeft op de keuze
@FeyenoordTM wel verontrustend dat John de Wolf bij een schnabbel afgelopen woensdag aangeeft dat hij Pusic de meest logische opvolger vind van Slot. Hopelijk is dit geen voorbode, want dan verwacht ik toch wel een downfall hoor.
@FeyenoordTM wel verontrustend dat John de Wolf bij een schnabbel afgelopen woensdag aangeeft dat hij Pusic de meest logische opvolger vind van Slot. Hopelijk is dit geen voorbode, want dan verwacht ik toch wel een downfall hoor.
Ik hoop nog steeds dat het Russel Martin wordt.
@FeyenoordTM zijn er trainers die op de shortlist staan die dit weekend nog een wedstrijd hebben met hun club?
@FeyenoordTM is Thorsten Fink een van de trainer die op het lijstje van Feyenoord staat? Mss als assistent van Sahin?
@FeyenoordTM in de media wordt Pusic ontzettend gepusht al de opvolger van Slot. Hoe kijkt DtK naar deze naam? Ik hoop persoonlijk dat deze naam binnen Feyenoord wat minder serieus wordt genomen.
@FeyenoordTM Sahin heeft nog geen uefa-pro licentie toch?
Zeker weten, hopelijk staat hij er wel voor open. Hij liet laatst in Kicker optekenen dat hij ontzettend graag wil doorgroeien tot Hoofdtrainer van "zijn" Dortmund.