Nol68

Nol68

898

Laatste reacties

Dim eens een beetje zeg.
Hij heeft de vorige wedstrijd ooknniet gespeeld. Ald hij die wedstrijdintensiteit niet aankan, vraag ik me af of hij wel.een speler is die je moet halen.
Je bent afhankelijk van hem, maar je zet hem wel op de bank ???
Zat er aan te komen. Beter nu dan op 30 augustus
Blij met je reactie. Allemaal zo negatief hier.
Santi was niet best vandaag en je hebt nu eigenlijk geen spits op de bank om hem te vervangen. Middenveld moet nog aan gepolijst worden, maar dat gaat goed komen.
En die conclusie trekken al deze hopgleraren na een paar potjes. Goed man.
Obv 2e helft wint PSV verdiend. We hebben onze kansen gehad, maar niet gemaakt. Gewoon doorgaan. Ik heb een hele leuke pot zitten kijken. Jammer dat het voor ons de verkeerde kant op valt vandaag.
Minimaal. Zekwr na de co tractverlenging
Top
Timber gaat er wel komen, schrijf maar op.
Klopt. Dat wordt echt een geweldenaar
En ook nog kopsterk is. Verdedigen bij onze corners kan voor de tegenstander wel echt een uitdaging worden.
Het middenveld was wel volledig voor ons tegen Benfica (met Kokkie en Aursnes op her middenveld). Het mag bij Zerrouki allemaal nog wat zuiverder (nu een passzuiverheid van 74%), maar het is echt een prima speler.
Te lang gewacht? Stevig onderhandelt. Bovendien was het Zagreb er alles aan gekegen om hem niet voor de CL kwalificatie te laten gaan.. Maar er staat nergens dat hij niet kont hè.
Ja en als het allemaal niet lukt, kan je weer een stap of twee terug zetten. Verstandig omgaan met het geld dat ne hebt. Situatues als met het halen van Makaay en co wil je echt niet meer
14 goals. Volgens mij iets meer dan Dessers vorig seizoen
Volgens mij was Spaan van DWS en later FC Amsterdam.
De laatste twee zijn eigenlijk altijs te duur geweest. Maar onderhandelingen kosten tijd. Ivansuc verwacht ik wel. Ueda wordt lastig, tenzij ook hij een Feyenoord voorkeur krijgt
Timber gaat zeker niet weg.
Wij weten natuurlijk niet of de Kroaten de boel een tijdje hebben laten sudderen met het oog op deze wedstrijd. Dat het wel eens duurt ligt niet noodzakelijkerwijs aan Feyenoord. Ben benieuwd of ze er idd snel uitkomen, de speler heeft zijn voorkeur wel duidelijk laten merken in ieder geval.
We hebben wel een TD. DtK. De reden voor deze constructie heeft hij in een interview uitgebreid uitgelegd. Dit is de beste oplossing met de huidige trainer en als het successen heeft gebracht de afgelopen 2 jaar, waarom zou je nu dan krampachtig wisselen?
FR_0183 Nee hoor. Ik ben alleen een beetje moe aan het worden van een stel hele negatief denkende fans.
had Szymanski ook niet