RobinFR_078

RobinFR_078

137

Laatste reacties

Dus uiteindelijk heb je gewoon helemaal niks haha..
Feyenoord blijft ook maar van die amateuristisch dingen doen. Gnonto 2 is geboren. Nee hij komt hij komt hoor! En uiteindelijk niet en gaat naar een andere club haha
Komt niet! Laten we ophouden met deze illusie
Duurt te lang dit. Komt niet! Gnonto deel 2 dit. En door!
@FeyenoordTM word nu eerst gekeken naar de jeugd om die te versterken?
Waar denk je dat het over zal gaan dan?
Maar echt hoe durft ajax dan nog te beweren dat de supporters er dan de dupe van zijn. Door die supporters zitten ze nu in deze situatie. Die club is zo klein zo zo klein
Wel gek dat nog steeds 2% denkt op een Feyenoord site dat ajax gaat winnen.
Zoek anders een PSV forum op en zeg hoe goed je hun wel niet vind
De jaarlijkse slag om Rome kan weer beginnen!
Hier moest ik voor wakker blijven?
Huh dat is gek. Uur geleden toen ik keek naar zijn profiel bij transfermarkt was hij nog van Man City o21 en ik keek net en hij is nu Clubloos. Misschien vorderingen voor Feyenoord? @FTM
@FTM Bitello komt gewoon uit de jeugd van Gremio. Hoe kunnen ze dan maar 70% van de transferrechten hebben. Hoe zit dat dan?
Nice! Deze ga ik halen. @FTM vanavond Space kerel?
@FTM Pavard zo goed als zeker naar Inter als Bayern een vervanger heeft. Dat zal Geert wel zijn of niet?
Ik wil geen spel breker zijn maar ik hoor al weken dat zijn komst zeer dicht bij is... Word er een beetje moe van.
Zou dit een jaarlijks iets worden. Vorig jaar Gnonto. Wel niet Wel niet en uiteindelijk niet. Dit jaar Ivanusec. Wel niet Wel niet en uiteindelijk niet. Ben benieuwd wie het volgend jaar word !
Sorry @FTM maar ben nu langzaam de hoop wel verloren met Ivanusec. Die komt niet. Het is trouwens ook opeens akelig stil rondom Idrissi en Stojkovic, en die krullenbol is ook een mooie droom maar die zal wel naar Porto gaan. Die kunnen gewoon simpel weg meer besteden.
Ik snap echt dat Kokcu word gemist maar het kan toch niet zijn dat hij weg is niemand opeens meer kan voetballen. Waar zit ik naar te kijken joh..
Lekker ! Idrissi was gewoon een van de betere in de tweede seizoenshelft en de samenwerking met Hartman was super goed.
Nu komt Nino?
Nou dat waren 2 mooie uurtjes met hopen dat hij terug kan komen. Komt niet! En door.
Top !! Ik snap alleen niet waarom hij word gezien op 10. Op 10 heeft hij niet echt rendement gehad. Pas toen hij op links ging spelen kwamen de goals en ging het lekker met hem. En nu is hij opeens de verlosser op 10..
Sutalo naar 020 is wel rond. Als die wel gelijk mag gaan geloof ik die journalist wel want dit duurt weer allemaal veels te lang.