Bevestigd
yv202287yv202287a1b09507

Geertruida, die zijn contract tot 2025 kan verlengen, viert zijn goal in het GelreDome (7 augustus, Vitesse 2-5 Feyenoord) | VKSportphtoto

Transfers

Squad Depth · Feyenoord nadert voltooiing op transfermarkt

FeyenoordTM

In het onderstaande artikel neemt 1908.nl de huidige Feyenoordselectie onder de loep. De Rotterdammers zijn een stuk verder op de transfermarkt dan in het vorige Squad Depth artikel. Er kan zelfs voorzichtig gesteld worden dat de Rotterdammers in hoofdlijnen klaar zijn op de markt.

Goal: Justin Bijlow, Ofir Marciano en aanwinst Timon Wellenreuther verdedigen dit seizoen het doel van Feyenoord. Laatstgenoemden strijden beiden om de tweede plek onder de lat. Thijs Jansen verlengde recentelijk en werd verhuurd aan TOP Oss.

Linksback: Alle laatste formaliteiten voor de werkvergunning van Marcos López worden momenteel afgerond, waarna ook hij volledig speelgerechtigd is bij Feyenoord. Hij vloog woensdagavond terug naar Nederland en zal snel zijn opwachting maken om mee te trainen met de selectie. Een debuut tegen RKC Waalwijk (a.s. zondag, 16:45) komt te vroeg. Intern houdt men rekening op de eerste speelminuten tegen FC Emmen. Daarnaast maakt Quilindschy Hartman een goede indruk op de training. Speeltijd tegen RKC Waalwijk lonkt voor het jeugdexponent. De naam van Matías Viña valt momenteel niet langer. Over drie maanden start het WK/de winterstop; mocht er iets niet bevallen voor de linksbackpositie kan Feyenoord in dit stadium altijd nog de transfermarkt op.

LCV: Jacob Rasmussen werd gehuurd van ACF Fiorentina. Hij maakte al zijn eerste opwachtingen in het shirt van Feyenoord. De LCV positie is nog niet dubbel bezet, al kan daar snel verandering in komen. Feyenoord is volop bezig om Dávid Hancko binnen te slepen. Intern wordt zijn eventuele komst breed gedragen. Er wordt dan ook verwacht dat de deal snel afgerond wordt. Hancko kan eventueel ook op de linksbackpositie uit de voeten. De Slowaaks international, die zelf ook al maanden graag naar Feyenoord wil, moet één van de grootste aanwinsten van de huidige eeuw worden.

RCV: Een 'steady' bezette positie, waar de huidige Feyenoord captain Gernot Trauner al langere tijd hoge ogen gooit. Met een back-up als Lutsharel Geertruida achter hem is Feyenoord niet acuut opzoek naar extra versterking voor deze positie - ook niet met de naam van de te duur bevonden Mees Hilgers van FC Twente.

Rechtsback: Ook op de rechtsbackpositie zit Feyenoord goed, met Lutsharel Geertruida als eerste optie. De onderhandelingen om zijn contract op te waarderen tot medio 2025 lopen nog. De speler wil bij voorkeur op de rechtsbackpositie blijven staan, om daarmee zicht te houden om door Louis van Gaal met het Nederlands Elftal geselecteerd te worden voor het WK voetbal in Qatar (komende november). Achter Geertruida staat Marcus Pedersen, die eerder deze zomer de interesse van Southampton wekte. Momenteel lopen er geen concrete dingen rond de Noors international. Achter Pedersen staat jeugdexponent Mimeihrel Benita klaar, die in zijn spaarzame minuten in De Kuip al mooie dingen liet zien.

6: Intern wordt verwacht dat Fredrik Aursnes bezig is aan zijn laatste dagen bij Feyenoord. We nemen hem dan ook al niet meer mee in het overzicht. De verdedigende middenvelder zal deze maand nog zijn overstap naar SL Benfica afronden, waar eerst Julian Weigl een uitgaande transfer zal moeten gaan maken. Borussia Mönchengladbach is één van de kanshebbers voor Weigl. Feyenoord zal op zeker vervanging halen voor de vertrekkende Aursnes. Op dit moment is Ramiz Zerrouki nog altijd de grootste kanshebber voor opvolging van Aursnes, al zit FC Twente nog te hoog in de boom. Het alternatief is en blijft nog altijd Sivert Mannsverk. Daarachter staat natuurlijk ook nog de reeds vastgelegde Mats Wieffer klaar, die na zijn blessure weer op het trainingsveld staat.

8: Met Quinten Timber en Orkun Kökçü heeft Feyenoord de 8-positie prima bezet. Eerder viel de naam van Adil Aouchiche, die momenteel met een knieblessure kampt. Hij ligt nog altijd vast bij AS Saint-Étienne, waar hij volgende zomer uit contract loopt. Feyenoord is op het moment niet concreet voor Aouchiche - al kan dat nog wel veranderen mocht Kökçü alsnog een definitieve uitgaande transfer maken. Leicester City kan alleen concreet worden voor Kökçü indien The Foxes Youri Tielemans zien vertrekken. Mocht Kökçü deze zomer op Rotterdam-Zuid blijven, ligt een contractverlenging tot medio 2026 voor de hand.

10: Feyenoord wist zich eerder deze zomer te verzekeren met de komst van Sebastian Szymański. De huurspeler van Dynamo Moskou maakte in het GelreDome meteen een ijzersterke indruk. Feyenoord bezit een optie tot koop op de Pools-international. Momenteel staat Jens Toornstra, die afgelopen december nog zijn contract verlengde, in de pikorde achter Szymański. Feyenoord zoekt voor de 10-positie nog extra versterking; een investering met restwaarde voor de toekomst. De club is in verregaande onderhandeling met Godoy Cruz voor Ezequiel Bullaude. Indien de 21-jarige Argentijn definitief naar Feyenoord komt, valt Jens Toornstra naar alle waarschijnlijkheid buiten de boot. Concrete perikelen spelen (nog) niet rond Toornstra, die zijn negende seizoen ingaat met Feyenoord - al zal Feyenoord wél luisteren naar belangstellende clubs die hem deze zomer nog in willen lijven.

Linksbuiten: Gisteren werd de komst van Igor Paixão officieel gemaakt. De Braziliaan kan nog niet meedoen in de uitwedstrijd van zondag tegen RKC. Net als López worden zijn eerste speelminuten tegen FC Emmen (zaterdag 27/8 - 20h00) verwacht. Eerder deze window werd Oussama Idrissi gehuurd van Sevilla FC. Feyenoord wist zich ook te versterken met de transfervrije Mohamed Taabouni, die aanvankelijk veel speeltijd zal gaan krijgen in het onder-21 elftal.

Spits: Danilo Pereira da Silva en Santiago Tomás Giménez mogen zich dit seizoen laten gelden in de spits bij Feyenoord. Hierachter komt er wellicht nog een 'project signing' aan voor de aanvalslinie, zoals verkondigd in Studio 1908. De naam betreft een jonge linkspoot die kan rijpen via de academy. 1908.nl kan de naam nog niet openbaren. Het zou een (vergelijkbare/concurrerende) club aan kunnen wakkeren om de uitkoopclausule van net iets meer dan één miljoen euro snel op tafel te leggen. Mocht Feyenoord concreet worden, lezen jullie meer op onze website.

Rechtsbuiten: Javairô Dilrosun en Patrik Wålemark mogen het (onder andere) op deze positie laten zien. FC Utrecht trainer Henk Fraser ziet de eventuele komst van Alireza Jahanbakhsh zitten. Feyenoord zal medewerking verlenen indien clubs concreet worden voor de Iraans-international.

* - Niet alle jeugdspelers zijn meegenomen in deze Squad Depth. Daarover zal Feyenoord Youth Watcher binnenkort weer een 'Blik op Feyenoord' artikel schrijven, zoals hier in deel 1 en deel 2 over de U21.

🎖 - Concreet, maar nog niet getekend/gepresenteerd bij Feyenoord.

squaddepth2

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Pfff Zerrouki viel me niet mee... veel lopen in 1 tempo, matige passing, trage handelingssnelheid. Hoop dat hij zich gaat ontwikkelen onder Arne, anders geen versterking
Laat die zerrouki toch aub bij Twente, hij gaat Feyenoord niet beter maken.
Zeker niet, die Hilgers kan je er wel bij hebben.
Hoogste prioriteit is Hancko halen. De ene dag is de deal zo goed als rond. De dag erna is de deal weer heel ver weg. Hoop dat het snel rond komt zodat het team op elkaar kan gaan inspelen. Ik ben ook erg benieuwd hoe snel de linkerkant op elkaar is ingespeeld. Ook ben ik benieuwd hoe de zuid Amerikanen zich gaan vormen in Nederland. Ik vergeet nooit de tijd onder Arie Haan met de zuid Amerikanen. Nu zijn het er ook een hoop. Al heb ik alle vertrouwen in Slot.
Hoop nog op een zekerheid je voor de spits. Zirkzee zou mooi zijn maar dat is wishfully thinking
In plaats van 8 mln Zerrouki liever 10 mln voor Zirkzee
Hebben we nog niet genoeg aanvallers?
2 spitsen die het allebei nog moeten bewijzen. 1 blessure/schorsing en je hebt geen wissel. Zirkzee is garantie op 20 goals
In plaats van 8 mln voor Zerrouki liever 10 mln voor Jerdy Schouten.

Het is een pipe dream maar goed, uitzicht op het Nederlands elftal, Europa League, voetballen onder Slot.. jongen uit Hellevoet. Die moet te overtuigen zijn.
10 miljoen voor Schouten is waarschijnlijk alleen niet genoeg
Droom lekker verder. De kans dat ze een spits kopen is nog kleiner dan dat er morgen een nieuwe rechtsbuiten wordt gekocht.
Twente slecht, Zerrouki komt niet in het varhaal voor. Hobbelt maar een beetje rond.

Meerdere Tukkers door Italianen gestoken
Zerrouki lekker bij Twente laten of de prijs omlaag want als je hem nu ziet spelen. Dat is gewoon niet ok. Net als de rest van Twente 😉
Als Feyenoord 8 miljoen zou gaan betalen voor zerrouki is dat de eerste grote misser van dit seizoen. En die verdediger die Hilgers moest ook miljoenen kosten zit op de bank.
@FTM wordt morgen het uit tenue gepresenteerd?
Zo maar eens even naar Zerrouki kijken dan.
Heel lang geleden dat we een echt Rotterdams/Nederlands elftal hadden. Vroeger zeiden we dat je een kampioenselftal niet kan kopen. Maar moet bouwen.
@FTM

Klopt het dat Feyenoord weer bezig is met Gnonto?

Volgens deze transfer specialist wel

https://m.tuttomercatoweb.com/calcio-estero/tmw-derby-all-estero-per-wilfried-gnonto-dopo-il-leeds-torna-sotto-il-feyenoord-1718845
Heeft rutger ontkracht op twitter
Jammer ik hoop dat hij er naast zit..
@ftm

AD meld dat Hancko erg moeilijk wordt. Is dit nep/oud nieuws? Of toch weer wat moeilijkheden in de tranfer
https://www.telegraaf.nl/sport/680394051/transfer-david-hancko-naar-feyenoord-nadert

30 min fresh
Maar het blijft de televaag natuurlijk
Die zitten dicht op het vuur hoor. Zeker met te Kloese.
Dit is overigens het bericht van vanochtend vroeg…
Toch niet helemaal fresh, stond vanmorgen in de Telegraaf
@ftm
Klopt dat stukje van het AD over Hancko, denk je dat het nu moeilijker wordt voor Feyenoord om hem te kopen?
Je moet het zo zien: De transfer is dichtbij, het gat de goede kant op. Maar het is taai. Want Praag wil hem eigenlijk niet kwijt en kan over ieder punt moeilijk doen.
Betwijfel of dit uiteindelijk wel doorgaat. Feyenoord had een principe overeenkomst van van ca 6.5 met Praag. De Tsjechen eisen nu een doorverkooppercentage van 40 (!) procent en schemt met concrete interesse van een Duitse subtopper. Aan ten Kloese nu om dit op te lossen of door te schakelen naar het alternatief.
Ze zullen dat percentage niet ‘opeens’ eisen.
Neem aan dat je geen speler gaat halen met 40% doorverkoop. Hoop ook dat de verhalen over de som van Gimenez niet kloppen
@ftm
Dat stuk in het ad over Hancko, dat het allemaal moeilijk gaat. Is dat oud nieuws show f klopt dat wel?
Dank voor de heldere uitleg en analyse Rutger en collega’s. Complimenten voor dit prettig weglezende verhaal.
Hi Rutger,

De project signing ben jij daar zelf enthousiast over? En verwacht jij dat hij deze window nog komt? Ben erg benieuwd wie het is namelijk haha
Dus na Hancko en Bullaude moeten we alleen nog een nieuwe nummer 6 halen.

Jeugdspelers Hartman en Benita krijgen de kans en ik denk zelf ook nog wel Sven Valk.

Ben benieuwd, deze transferwindow is behoorlijk interessant geworden.
En er komt nog een jonge spits voor de toekomst, als het goed is.
Zal natuurlijk eerst in O21 voetballen, maar wat ik al zei, het is interessant geworden.
AD miept nog steeds over Hancko, moeilijk moeilijk moeilijk
Wel erg up to date dat AD. Dat wisten we nog niet, dat die onderhandelingen niet gemakkelijk lopen.
Ja maar ik had ook gedacht dat nagenoeg rond zou zijn. Maar nu ik dit weer lees🤨🤨
Grootste vraagstuk is toch wel de linkerkant. Lopez en Paixao. Beiden nieuw in het Europese voetbal. Hun concurrenten zijn ook nog eens niet van al te hoog niveau, dus ze moeten het meteen laten zien.

Middenveld ziet er goed uit, ondanks vertrek Aursnes. Veel mogelijkheden voor Slot.

Goede transferperiode. Maar of we met zoveel mutaties dit seizoen al de vruchten plukken, het is niet te zeggen.
Prima elftal al denk ik niet dat we met de 'punt naar achteren' zullen spelen zoals het plaatje wellicht kan suggereren. Slot heeft al aangegeven met name de rechterkant van het middenveld meer ondersteuning te willen geven. Dus Timber iets meer rechts en Szymanski echt in het midden staan. Mocht Bullaude inderdaad komen dan zie ik Szymanski naar de linksbuiten positie gaan wat ook heel goed kan werken. Over Zerouki: ik zie in hem GEEN automatische eerste keus voor Aursnes maar als 'n backup achter Timber. Timber zou ook zomaar eens de ideale speler naast Frenkie de Jong kunnen zijn/worden in Oranje ipv De Roon of bijv Koopmeiners ...
Je weet dat we Paixao aangekocht hebben voor de linksbuitenpositie voor 5 miljoen, dat op kan lopen naar 8 a 9 miljoen aan bonussen? Dan gaat Szymanski echt niet op die positie, terwijl we hem hard nodig hebben op nummer 10. Bullaude wordt gehaald voor de toekomst en als back-up van Szymanski.

En leuk dat je Zerrouki niet als vervanger ziet voor Aursnes, maar zo ziet de staff van Feyenoord dat wel.
Tuurlijk weet ik dat Paixao is gehaald en wat die 'bonussen' betreft is dat puur giswerk van iedereen, maar oke. Szymanski is in eerste instantie gehaald als rechtsbuiten alleen doet Dilrosum het daar nu goed en Szymanski op '10'. Dus jij denkt dat Slot of Kokcu of Timber eraf haalt voor de subtopper Zerouki? Feyenoord heeft namelijk geen € 5 milj. geboden maar € 3,5 milj. waar je al je conclusies aan kan verbinden. En waarom wil Roger Schmidt, ex PSV, Aursnes ipv Zerouki die goedkoper en jonger is ...? Verschil in aanzienlijke kwaliteit dus ;-)
Is die positie van Taabouni zoals jij die zelf inschat of hoe Feyenoord dat ziet? In het laatste geval begrijp ik dan niet waarom die jongen gekomen is. Leert werkelijk niets van in O21 spelen en is daar ook te goed voor. Dan had hij beter bij AZ invalbeurten kunnen hebben en/of KKD kunnen spelen met jong AZ.
Slot heeft bij Taabouni bekend gemaakt dat hij 3e optie is voor 8, 10 en linksbuiten.
Qua concurrentie op die posities logisch maar dan is het dus puur afhankelijk van schorsingen en blessures hoeveel invalbeurten hij gaat hebben. Zoals ik al zei; die verdoet echt zijn tijd bij Feyenoord O21. Heeft hij helemaal niets aan.
Als hij samen met Baldé o21 kampioen maakt en laat promoveren, heeft hij heel veel waarde voor Feyenoord. Daarnaast komen de kansen nog wel voor zo’n multifunctionele speler. Tot nu toe laat hij goede drive en instelling zien.
Hoi Rutger,

Denk je dat er na Hancko, Bullaude, Linksback en de CVM positie nog meer namen hierheen komen?

Gebeurt er wat tijdens Deadline-day qua inkopen?
@FTM heeft het uiteindelijke vertrek van arnesen ook andere redenen dan alleen gezondheid? Sinds het nieuws van Gnonto lijkt het niet echt lekker te zitten tussen Feyenoord en familie arnesen.
@FTM,
Waarom zou frank Arnesen na dat hij volledig hersteld is niet terugkeren op zijn oude functie? De verhalen die over hem rond gingen over geld verdienen aan transfers waren toch onzin?
Omdat z'n contract uitloopt, en hij nu onmogelijk volledig op Feyenoord gefocust kan zijn
@FTM Is Frank Arnesen helemaal uit beeld als TD vanwege het Gnonto verhaal met zijn zoon?
Je zou toch denken dat de verhalen van toentertijd wel klopte over hem, kan niets anders dan dat er iets aan vooraf is gegaan waar het vertrouwen door beschadigt is.
Schijnt dat die man ziek thuis zit op streng advies van zijn dokter. Vanwaar altijd die drang om samenzweringen te zoeken?
Ik lees voortdurend hier op het forum dat mensen (volgens mij ook FTM) Zerrouki liever niet zien komen. Ik heb hem zelf nog niet zo vaak zien spelen. Wat dat betreft wel jammer dat hij vanavond waarschijnlijk niet meedoet tegen Fiorentina. Wat zijn voetbaltechnische redenen dat hij niet goed genoeg zou zijn om controleur bij Feyenoord te zijn? En waarom denken Slot en anderen binnen de organisatie dat hij wel de meest geschikte opvolger van Aursnes is?
Zou het zelf prima vinden als hij zou komen, alleen de prijs die je betaald is veel en veel te hoog
Hoe weet je dat? Feyenoord is juist deze transferperiode super bezig. Ze zullen voor Zerrouki betalen wat ze hem waard vinden, beetje vertrouwen in de handelswijze zou na deze fantastische window wel op zijn plaats zijn lijkt mij.
Is een prima voetballer die best Aursnes-achtige kwaliteiten heeft. Is alleen ook al 24, speelt voor een Afrika Cup land en kost je een vermogen om binnen te halen. Voor een miljoentje of drie zou Zerrouki best leuk zijn, alles daarboven kun je beter in het buitenland verder zoeken.
Ik denk dat de meesten hem wel een prima speler, maar niet voor de hoofdprijs.
Omdat hij het type subtopper is die we veel te vaak in de Kuip hebben gezien, en mislukken. Misschien iets beter dan bijv Diemers maar zeker niet de 'topper' die we tegenwoordig verlangen ;-) Tel leeftijd + transfersom erbij op en je kan dan op je vingers natellen dat er weinig tot geen 'winst' zal zijn te behalen. Want dit jaar waarschijnlijk veel vanaf de bank komend en misschien het jaar daarna pas goed genoeg voor Feyenoord. Dan is Zerouki al 26 he ... daar krijg je dan geen € 10 milj. meer voor zoals bij Aursnes
Als hij komt zal hij voor de basis worden gehaald ter vervanging van Aursnes
Dat jij dat beter weet dan de hele Feyenoord technische staf en directie vind ik knap. Heb eens een beetje vertrouwen, zeker als je ziet wat er deze window allemaal klaargespeeld is.
Je roept zomaar wat hè?

Hij is momenteel de beste speler van FC Twente. Misschien iets beter dan Diemers? Die speelt bij een FC Emmen - dat zijn niveau is.

Als je 26-29 bent, zit je normaliter op de top van je carrière. En dan zeg je dat je geen 10 miljoen meer krijgt voor een 26-jarige speler zoals Aursnes. Terwij; Aursnes in december 27 jaar wordt...

Ohohoh.
Het argument dat iemand niet geschikt is omdat hij van een subtopper komt ben ik het trouwens niet mee eens. Natuurlijk zijn er mislukkingen, net als dat er genoeg jeugdspelers niet doorbreken en er hoop buitenlandse aankopen mislukken. Maar er zijn ook genoeg voorbeelden van spelers van subtoppers die slagen. In het kampioenselftal van 2017 en het elftal dat de UEFA cup won zaten ook spelers die van subtoppers afkomstig waren. Nu hebben we Timber die is doorgebroken bij Utrecht. Ik had ook erg graag Joey Veerman bij Feyenoord zien spelen. En als je naar de eredivisie de afgelopen 20 jaar kijkt waren wereldtoppers als Ziyech, Cocu, Stam, Huntelaar, Makaay, Suarez etc. toch ook eerst doorgebroken bij kleinere clubs?
Als een club zich meldt bij Feyenoord, zou Feyenoord dan openstaan voor een verhuur van Walemark?
Feyenoord staat open voor een vertrek van Jahanbakhsh. Dan heb je Walemark nodig.
Wålemark vasthouden niet verhuren en samen met Idrissi op rechtsbuiten dat is zijn positie in ieder geval en breng de jongen eens in ZIJN kracht des te beter rendeert hij voor ons Feyenoord
@FTM...Toch nog een vraagje over die project signing. Speelt hij op dit moment al in een 1e elftal? Of nog ergens jeugdspeler?
En zou je het een sensatie willen noemen als Feyenoord deze speler binnen weet te halen?
Jongen die minuten maakt in een eerste elftal
Ah oke. Maar dus nog niet goed genoeg voor Feyenoord1? Of zou het maar zo een verrassing kunnen zijn?
@FTM hoeveel van de aankopen komen van de lijstjes van de scouting? En hoeveel juist niet die mogelijk uit de koker van te Kloese komen? Vind dat scouting afgelopen seizoen goed werk heeft geleverd.
Ik denk alleen Gimenez, Szymanski, Hancko, Paixao
Gimenez komt toch juist uit de koker van te Kloese?
Bijlow gaat gewoon lekker geld scheppen bij Erik Ten Days in Manchester vanaf eind augustus.
Zou ten Hag het zo lang volhouden?
Mooi artikel! @ftm waarom zijn bijna alle contracten van nieuwe spelers maar tot 2026? voor een recordaankoop als timber moet je dan over 2 jaar eigenlijk alweer onderhandelen of verkopen. Of zijn er eenzijdige opties in opgenomen bijv
Vooral in het geval van de 'dure' transfers hadden ze gerust mogen tekenen t/m 2027 (minstens). Dat is alleen bij Paixao zo, uit m'n hoofd.
Tot 2027 is 5 jaar en dat is maximaal. De spelers die tot 2026 hebben getekend zouden best eens een optie kunnen hebben. Laten we niet vergeten dat de informatie hierover niet officieel vanuit Feyenoord wordt gegeven en dus vaak gewoon geschat zijn door de media.
Daar ben ik ook zeer benieuwd naar, had ik op Twitter een tijd geleden ook al gevraagd.
Denk dat spelers dat tegenwoordig zelf niet meer willen. 5 jaar contract is teumeslang in de voetballerij.
Ik ben daar nu minder bezorgd om. Zeker als Aursnes verkocht word geef je ook een signaal af, jij wil naar een mooie club en wij willen graag verdienen aan je. Voor Kokcü zou het (op financiële plaatje na) onhandig zijn bij te tekenen als je volgend jaar weg wilt maar blijkbaar is dat vertrouwen toch groot dat Feyenoord volgend jaar ook aan hem wil verdienen. Als je zo'n beleid voert tekenen spelers makkelijker bij en behoud je zelf uitzicht op mooie transfersommen. Dat is weleens anders geweest zodat spelers echt niet bij tekende en voor weinig de deur uitliepen.
Kokcu wil graag nog een seizoen langer blijven, kan meer verdienen bij een verlenging van een jaar en wil Feyenoord helpen door een mooi transferbedrag op te leveren.
Poh als Slot deze ploeg in zijn visie kan laten spelen, gaan we weer een mooi seizoen tegemoet. Sinds Slot zijn komst kijk ik wekelijks uit naar een pot van Feyenoord. Dat was lang geleden.

Ftm, hulde voor je inspanningen. Je geeft de landelijke media keer op keer het nakijken.
Blijft er nog geld over na deze transfermarkt of wordt al het beschikbare geld uitgegeven? Lees namelijk erg hoge bedragen voor jongens als bullaude en timber die toch kans hebben om op de bank te komen.
Hoezo wil je geld over houden? Denk je dat de bank meer rente betaald dan dat de bankspelers opleveren?
En laat ze even lekker op de bank zitten en wennen aan het voetbal van Slot. Volgend jaar weer genoeg kansen voor deze jongens als bijvoorbeeld Kokcu weg gaat.
"Project Signing" is een van onderstaande:
Victor Lind
Matija Frigan
Tim Prica
Lasse Nordas
Ivan Laca
Ik denk eerder een of andere gozer die voor 50.000 zonder foto en statistieken op die site staat.
Tatjana in de rust als cheerleader.
Lasse Nordas is t/m december verhuurd aan Tromsø, die valt dus al af
Ivan Laca t/m juni ‘23 verhuurd aan NK Rudes, valt dus ook af
Nog geen beelden gekeken maar ehm vind persoonlijk Lind en Frigan de meest interessante opties waarbij Kind de leeftijd nog meer mee heeft. Reden beide spelers centrumspits met mogelijkheid om ook op beide flanken te spelen.
@FTM geen transfer-vraag, maar ik was verbaasd dat Bijlow geen interesse had om aanvoerder te worden. Heb je in de wandelgangen iets gehoord over zijn redenen daarvoor?
FTM,..
Super om zo een beetje live de vragen van mensen hier te beantwoorden...
Dit is echt heel erg leuk en superinformatief...
Hopelijk krijgen we dit vaker..
Nogmaals, super site en vooral zo doorgaan!
Weft Slot toch zelf in een interview aangegeven dat hij dat liever niet wilt. Getuigt juist van zelfkennis, kan hij lekker focussen op zijn spel
Is dat dan zo bijzonder? Er zijn zat spelers die zich liever op hun eigen spel/situatie concentreren dan dat ze er het aanvoerderschap bij moeten doen. Dat is op dit niveau meer dan alleen een band om doen tijdens de wedstrijd. Bovendien moet het ook in je karakter zitten.
Enig idee of het idee ook rondgaat om Toornstra (al dan niet geleidelijk) van een rol als speler naar een rol als staflid te verplaatsen?

Er blijft wel weinig aan ervaren spelers/leiderschap over mocht hij (en Aursnes en evt Jahanbakhsh) nog transfereren namelijk.
Niets over gehoord. Wel jaren geleden gehoord dat Toornstra zicht op functie bij de club zal houden na profloopbaan.
Thnx! Denk dat Dirk Kuyt zal beamen dat zo'n "na profloopbaan"-garantie niet altijd evenveel waard is ;)
Zou Toornstra (in tegenstelling tot Kuyt) overigens wel graag in een functie bij de club zien.
Is de “project signing” een naam die al eerder voorbij is gekomen?
FTM heeft eerder aangegeven dat niemand deze naam kent.
Top artikel nog nieuws over Mannsverk?
Ha nog niet concreet maar ook dat is al nieuws.

Sorry misschien iets teveel hopende op een dergelijke move, Zerrouki is een optie maar niet voor de prijs die gevraagd wordt.

Off topic: olympiakos gelijk tegen Apollon, Molde FK heeft verloren in Conference League PO, Mannsverk heeft niet gespeeld. FC Zürich wint 2-1 Gnonto slechts 20 minuten gespeeld, ei data d stond bij rust al op bord
Tof deze live Q&A FTM! Ik weet even geen vragen meer, maar leuk om vaker zoiets te doen! Dank.
Uitstekend en duidelijk stuk! Met 5 buitenspelers in de vorm van Jahanbakhsh, Idrissi, Wålemark, Paixao en Dilrosun wordt het imo wel erg druk op de flanken voorin, met Szymanski die ook op beide kanten kan spelen. Paixao en Dilrosun lijken mij op termijn voor de basis. Zou zonde zijn voor de ontwikkeling van Wålemark, alhoewel hij met het drukke speelschema wel aan zijn minuten zal komen.
@FTM: is er al meer bekend over een eventuele transfer van Jahanbakhsh naar FC Utrecht?
Walemark staat duidelijk hoger in de pikorde dan Ali, zal gewoon met Dilrosun rouleren voor de rechterkant, gaat dus genoeg minuten pakken
Hoe zit het met de contract verlenging van lutsharel Geertruida?
@FTM

Wa was het moment en de reden(en) voor Feyenoord om niet meer met Bazoer in zee te willen? Klopt het dat zijn zaakwaarnemers pogingen ondernomen hebben bij Feyenoord ?
Reden weet ik niet. Maar achteraf hadden ze hem graag gewild, hoorde ik. Te laat, want AZ hapte wél direct toe. Bazoer zichzelf voor AZ ook nog aangeboden bij Feyenoord. Was in januari natuurlijk al persoonlijk rond.
Hmm, blijft toch vreemd. In de winterstop een dikke 2 miljoen bieden en ga je aan een gratis Bazoer een halfjaar later twijfelen? Blijkbaar voortschrijdend inzicht of betere opties gevonden… Vermoed dat hij eisen had waar Feyenoord niet aan wilde doen. Nummer 10 opeisen en aanvoerder worden ofzo ;)
Gelukkig dan maar dat az zo concreet was
@FTM Is er al iets te zeggen over toekomst Arnesen bij de club?
Gaat zich niet meer bemoeien met transfers, aldus de ingehuurde perschef
Ok. Neemt DtK dat over of komt er een nieuwe TD?
Volgens mij kan er intern inderdaad het een en ander geschoven worden.. Maar er is inderdaad een vacature. Ik wacht even af hoe Feyenoord dat wil invullen.
Top stuk! Mocht Bullaude komen, ziet men hem dan als basis (met Szymanski op RB en Dilrosun op de bank), of als backup achter Szymanski op 10 (met Dilrosun op RB)?
Eerst even rijpen achter Szymanski (en voor Toornstra ;-))
Vandaag niets inkomend he? We hebben rondleiding gehad door de Kuip, mochten niet naar perszaal.
https://mobile.twitter.com/Feyenoord_ES/status/1560223973446647808

Hier iets mee doen? Of morgen uitshirt zonder hancko er in?
https://www.facebook.com/135406716539287/posts/pfbid0GHZrrRB6nydh3D7ZNBs3jhnDsTZxKoteq9sAszqAZBeeXtcv6hiH55Vx1Te6dCGkl/