Bane

55

Laatste reacties

Interessant en dan Kruzen als assistent erbij. Zitten bij hetzelfde kantoor.
Worden er nog uitgaande transfers verwacht? Kasanwirjo en Dilrosun werden genoemd.
Pedersen eerst ook verhuurd net als Lingr eerst gehuurd. Kun je redelijk tegen elkaar wegstrepen denk ik.
Is dit echt zo? Want ik heb het idee dat wanneer Lingr en Ivanusec zijn aangetrokken het wel klaar is. Of gaan er nog spelers weg waardoor er geld vrijkomt? Het geld is nu wel ver op lijkt mij.
Pedersen wordt toch op dezelfde wijze gefinancierd? Geld zal aardig op zijn. Dan kun je dat op deze manier dien. Zegt mij dat er geld apart ligt voor Ivanusec. Hoop het want met alleen deze speler ga je het niet redden.
Als je Zerrouki haalt, dan weet je dat je je middenveld anders moet invullen. Het lijkt erop dat dit onvoldoende is getraind. Toch opvallend als je een kleine 2 maanden aan de gang bent.
Onzin. Steek dat geld in een fatsoenlijke nr 10 of linksbuiten. Je hebt meerdere keepers.
Doet een beetje aan Senesi denken
De zandbak zou mooi zijn
Na gisteren lijkt een middenvelder extra echt wel nodig. Wieffer viel zwaar tegen. Ik denk niet dat hij die 8 positie goed kan gaan vervullen. Heeft hij een te lage handelingssnelheid voor. Ben benieuwd of daar nog naar wordt gekeken. Walemark en Dilrosun lozen. Vooral die laatste kan echt niet.
Ik verwacht dat hij komt. Er is namelijk geen enkele andere linksbuiten die aan Feyenoord wordt gelinkt. En deze is keihard nodig is gisteren nogmaals gebleken. Als deze transfer niet doorgaat en er is geen alternatief voorhanden, dan heeft Feyenoord het slecht gespeeld.
Stengs is toch veen linksbuiten. Daar komt ook nog iemand voor. Stengs voor de nr 10 positie lijkt mij.
Zeer concreet dus. Bliksemtransfer. Ik denk voor de nr 10 positie. Die Rus komt niet en Stengs dan als alternatief.
Klopt. Maar goede spelers leiden tot interesse. Feyenoord is niet alleen he. Dus hoe graag wil je hem hebben. Ik lees alleen maar twijfel. Prima maar schakel dan door. Mij is wel duidelijk dat die kroaat en rus niet komen.
Het is allemaal niet daadkrachtig. Je kunt wel roepen dat je geduld moet hebben maar maar duurt veel te lang dit. Andere clubs zitten niet stil he
Lijkt mij niet dat Danilo gaat vertrekken. Gimenez ben je nog een aantal weken kwijt. Dan ga je de competitie in zonder spits. Of je moet iemand strikken die er direct staat. Maar dat zal een lastig verhaal worden.
Je valt nu zelf door de mand want hij zat tijdens het wk niet bij de selectie. En nee ik volg geen Russisch voetbal. En in deze tijd al helemaal niet.
Goh wat een hoop volgers van de russische competitie ineens. Ben benieuwd wie nu echt wat potjes van deze speler heeft gezien. Net als bij Ivanusec. Mensen laten zich leiden door marktwaarden.
Toch jammer. Ik zie hem liever dan Dilrosun en Walemark. Laat die eerst maar eens vertrekken.
Als Dinamo 20 miljoen verlangt, dan valt Fenerbahce ook af. Die hebben de afgelopen seizoen nooit meer dan 7 miljoen betaald.
Maar ze willen er wel een koopdeal voor terug lees ik. Dat zie ik niet zo snel gebeuren. Gaat ten kosten van een transfersom voor een andere positie. Of ze moeten daar een goede huurspeler weten te strikken.
Veel geld voor iemand van 22 die 30 potjes in de kkd heeft gespeeld. Daar kun je de cl niet mee in.
Stel dat je hem binnenhaalt, wat betekent dit dan voor Alireza, Dilrosun en Walemark? Dan heb je te veel opties op rechts. Als dat nu al niet zo is met Paixao.
Hoe zit het eigenlijk met spelers als Bannis, Hartjes etc? Worden die verkocht of verhuurd? Dat kan niet meer naar de kkd toch vanwege de samenwerking met Dordrecht.