Ghengis

223

Laatste reacties

Feyenoord Leipzig Braga Young Boys Kwam ik op uit. Dat zou wellicht weinig aansprekend zijn voor ons, maar wel een loting met heel veel perspectief om door te gaan.
Deze jongen heeft natuurlijk helemaal nooit op de nominatie gestaan om te vertrekken.
Het bericht van gisteren was gewoon een verzonnen bericht van de redactie natuurlijk. Enkele zaken die naar verwachting zeker kloppen omdat ze heel erg voor de hand liggen, aangevuld met een aantal namen waarvan denk ik vooral de hoop er is bij een aantal supporters dat ze vertrekken. Neem nou een Timber, die wordt gewoon heel erg serieus genomen door Slot, dus dat kon je op voorhand al bedenken dat de berichtgeving onzin was.
Zou beter zijn dan deze man denk ik. Nagalo zie ik nog liever.
Dat kan je nu natuurlijk gewoon al vastleggen in een contract hè.
Adamo Nagalo halen als vervanger!
Te Kloese heeft duidelijk gezegd dat het zekere bonussen waren. Dus dat lijkt vooral een trucje van Benfica om de kosten wat uit te kunnen spreiden.
Bij PSV maakt een groot talent als Babadi een doorbraak door. En wij verhuren een groot talent als Milambo aan Willem II terwijl een speler als van den Belt (die ook mijlenver van het nodige niveau verwijderd is) zijn officiële debuut mag maken. Slot heeft het gelijk aan zijn zijde na vorig jaar, maar soms maak ik me toch lichte zorgen over hoe hij met jongens van Varkenoord omgaat.
Gelijk afwijzen die 25. 40 miljoen gewoon aan vasthouden.
Alsof jij daar iets van weet
Haha ja daar heb je wel een punt! Ik ken het concept, maar ik stond er niet bij stil ;)
Fucking hell. Lees je de titel ben je blij dat het eindelijk zover is. Is het een non artikel waaruit blijkt dat de onderhandeling nog steeds niets verder is. Althans niet dat er iets van bekend is.
Complete onzin dit natuurlijk. Milambo en Zechiel zijn nog lang niet van het niveau van Zerrouki en Timber. Ondanks dat ze het leuk doen kunnen we in dit toekomstbepalende seizoen echt niet gaan rekenen op jonge jongens die nog nauwelijks minuten hebben gemaakt. Milambo en Zechiel moeten dit seizoen zoveel mogelijk minuten maken waar mogelijk. In het geval van Milambo wellicht via verhuur, in het geval van Zechiel door bij de selectie aan te sluiten en af en toe te proeven. Op die manier kunnen ze op ...
Hahaha *********** zelfs op papier zijn dat soort woorden een tongbreker van jewelststste
Idee zal dan nu zijn: Szymanski -> Stengs Idrissi -> Ivanusec Danilo -> Ueda Lijkt me dan, hoop in ieder geval dat Ivanusec nog steeds binnengehaald gaat worden, want daar ben ik wel het enthousiastst over.
Dit moet een neplek zijn geweest om deze site een verkeerde primeur te geven hoor. Kan gewoon niet anders. 😁
Ik weiger dit gewoon te geloven.
En dan is de vraagprijs nog altijd veel en veel te hoog voor ons.
Financieel scheelt het wel veel omdat als je overwinterd in de Champions League andere Europese topclubs nog meer overtuigd zullen raken van onze spelers en dus meer zullen willen betalen. Hoeveel dat scheelt is moeilijk meetbaar, maar het is altijd beter om 2e te worden in de CL dan eerste.
Wat is eigenlijk de reden dat er niet aan twee transfers tegelijkertijd gewerkt kan worden?
Dat tekent maar weer hoe groot deze club is. De meeste Nederlandse clubs halen dit soort cijfers niet eens met echte competitiewedstrijden.
Het is wel concreet, maar het is altijd zo extreem afgemeten gierig dat het gewoon eigenlijk niet echt lukt. Soms denk je wel, pak nou eens gewoon hard door op de targets die je echt wil hebben.
Deze gozer heeft een jaarcontract. Er zijn verschillende media die iets roepen. Weet jij veel wat de waarheid is? Misschien willen die Russen 8 miljoen, misschien willen ze 11 miljoen, misschien 15 miljoen of misschien 25 miljoen. Misschien wel Feyenoord 8 miljoen met 20% doorverkoop betalen, maar misschien wel 10 zonder doorverkoop of 8 zonder doorverkoop. Jij gaat nu uit van dat we een gat tussen de 8 en de 15 miljoen moeten dichten met een doorverkooppercentage, maar dat is gewoon een vreemde aanname.
Ja moet bijna wel mega doorverkooppercentage van 175% zijn ofzo joh gek.