Korrel800

66

Laatste reacties

Terecht. Club kan het zelf niet geregeld krijgen. En zolang zogenaamde 'vooraanstaande' columnisten hier niet snappen dat het bezet houden van trappen onveilige situaties oplevert is het gewoon kansloos
BVO vond toch ook dat ze moesten bepalen dat de eigenaar van het stadion maar moest stoppen met de ontwikkeling van een nieuw (en veel beter) stadion? Nou dan moeten ze zelf ook maar dokken voor de aanpassingen in de achterhaalde Kuip.
Heb je wat aan als je gezin volledig overstuur is omdat een stil debielen met bivakmutsen, zwarte hoodies en spandoeken je thuis intimideren en bedreigen.
Tsja als deze meneer niet snapt dat je vluchtwegen ten alle tijden (ook volgens de Nederlandse wet) vrij moet houden dan houdt het op. Wat een oneindige domheid dit stukkie.
Lef heb je inderdaad wel nodig. Voor je het weet staan je voor je deur met spandoeken en fakkels.
Jan de Jong (slechtste transfer uit onze mooie Feyenoord geschiedenis) kwam in 2017...
https://twitter.com/mishavdwaard/status/1673602748116246571?s=61&t=t_CfxiW2dza_rrGQ49H8hQ
Is zelfs een foto van op Twitter. Dus ja dat is bewezen.
Ah John Jacobs aka FRBussie met als hobby speurtochten lopen om mensen te bedreigen en te intimideren…
Dan moet Jank de Knecht dus echt oppassen...
Als Rotterdammer hoop ik dat de stad geen cent in de Kuip steekt. Het is van nul en generlei waarde voor de stad. De Rekenkamer was daar bij het nieuwe stadion kritisch over maar daar was tenminste nog een sociaal economisch plan voor de wijken om het stadion, levert 3500 woningen op en zorgt er voor dat de omgeving goed wordt. Dat is er niet in deze luchtballon van Eekelaar en Van Holst.
Een niet nader te noemen bestuurslid van FSV De Feijenoorder vindt het allemaal wel prachtig dat gooien van voorwerpen. Neemt zelfs de moeite er een filmpje over te maken. https://youtu.be/w95akCcuA08
Nou nee, gemeente doet daar niet zoveel. Sportbedrijf Rotterdam wel en die steken dat geld in hun eigen complex: https://www.sportbedrijfrotterdam.nl/locatie/voetbalterrein-bok-de-korverweg
Welk belang heeft de gemeente precies dan?
Het heeft er alle schijn van dat Feyenoord zichzelf met een bazooka in de voet heeft geschoten. Die hebben een te grote broek aangetrokken maar kunnen uiteindelijk niets. Hun onderhandelingspositie naar stadion is ook niet erg sterk.
Strik erom en door.
Zou het zo kunnen zijn dat ze in Amsterdam een stadion hebben dat veel beter geschikt is om dat soort concerten te organiseren. Een dan enzo zou daarvoor zo maar eens een voordeel kunnen zijn. Oh ja en als dat nieuwe stadion er wel was gekomen dan waren die concerten ook gewoon gekomen. Die afspraken stonden er namelijk gewoon al.
Hoe gaan ze dat dan doen? Met welk geld en waar dan? Ze hebben niet de enige plek opgegeven.
“Feyenoord wil al tijden een stadion naar de wensen van deze tijd.” Dat gingen ze krijgen (letterlijk) maar daar hebben ze nee tegen gezegd. Ze willen dat gewoon niet echt.
Denk je dat er net zoveel terugkomen. Meestal minder namelijk.