drooneyeF

375

Laatste reacties

Nu we in de Sint tijd zitten, ben ik eigenlijk wel benieuwd naar het verlanglijstje van Arne Slot. Wie denken jullie dat er op zijn lijstje staan? Ik hoop zelf eigenlijk op Sahraoui van Heerenveen. Geweldige buitenspeler, lekker explosief. Daarnaast Sugaqara van AZ, maar dat lijkt me niet dat AZ hem laat gaan. Ben benieuwd qat jullie denken/ hopen.
Mourinho grinnikt alvast. Komt die kale coach weer aan met zijn soepie.
Lekker toch? Nog meer extra motivatie voor onze spelers en fans, om er zondag in te kleunen.
Nou ja, van de mat gespeeld... Niveau is idd niet gehaald.
Is wel by far de beste tegenstander die we dit seizoen hebben getroffen zeg. Gelukkig doet Griezman zondag niet mee..
Ik hoor veel mensen voorspellen dat PSV zondag gaat winnen (o.a. Bureau Sport Podcast). Ik kan me er echt helemaal niets bij voorstellen, dat we verliezen. Ik voorspel dat Veerman geweldig onder druk komt van ons middenveld/ spitsen, en keihard door het ijs zakt. Het is een mooi weer voetballer pur sang, die graag vrijheid geniet, en dat gaat niet gebeuren zondag.
Jammer dat Black Friday net is geweest. Dan had ie voor een prikkie opgehaald kunnen worden.
Hij doet me zo aan Gio denken. Inzicht, fel, leiderschap maar buiten het veld slim en bedachtzaam. Hij gaat ons als trainer in 2043 kampioen maken.
Geert W. zou het multi-culti eten de schuld geven.
Wat een laffe penal, zo hard in de bovenhoek! Ik had em gestift als ik hem was. Whahahah.
Daar kan niemand, maar dan ook helemaal niemand die Feyenoord een warm hart to draagt tegen zijn. Geweldig om je basis goed vast te leggen.
Whahaha, innovatief. Het staat er echt!
Zaaddodende wedstrijd was het, zeker als je vaak Feyenoord kijkt. 5 verdedigers, nauwelijks pressie, en dat terwijl Koeman 'intensiteit' wil zien. Zullen we toch echt een middenveld met Quinten, Mats en Frenkie moeten hebben, waarbij Quinten en Mats het vuile werk voor Frenkie opknappen. Die obligate passjes van Schouten, en die 'ballerina' act van Veerman, daar gaat Oranje het niet mee redden.
Er moet gewoon voorkomen worden dat we straks "you'll never walk alone" zingen voor de slachtoffers van de stadionbrand in de Kuip. Valt me op dat velen de kritiek persoonlijk opvatten, toch vreemd. Ook al zijn die doeken brandvertragend (eens, hadden ze rekening mee moeten houden), het blijft erg onverantwoord om fakkels eronder af te steken. Daar kan toch niemand het mee oneens zijn? Natuurlijk moet het mogelijk om sfeeracties te houden. Is toch een onderscheidende actie van het Legioen. Maar zorg da...
Ik moest denken aan de gouwe ouwe Ed de Goey yell: " Say oeh, ee, oe-ee-dah, say oeh-ee-oe-ee-dah"
Wel Hato erbij. Speelt die niet in 1 van de slechtste defensies van NL?
Helemaal met je eens, meneer Aart.
Je kunt moeilijk beweren dat er over ons heen is gelopen vind ik.
Ja absoluut, we creeeren alleen veel te weinig kansen.
Eens. Zullen we maar de conclusie trekken dat de man (nog) uit vorm is?
Eens. Milambo kan dit nog niet, maar dat bleek wel.
Jammer ja, en zwaar onverdiend. Maar dit is de realiteit tegen Italianen. En ow ja, ben ik de enige die vind dat Hancko met zijn rubberlazen aan stond te spelen?
Dat moet ie eerst nog verdienen lijkt me. Wel een goeie gozert.
Nederlandse ziekte?... Koeman toch. We weten allemaal dat het de Amsterdamse ziekte is, nu nog hardop uit durven spreken...