positivo

47

Laatste reacties

Ik zie geenpersco meer op deze site. Klopt dat ?
Amen!! Als bestuurders verstandige beslissingen blijven nemen geloof ik er ook in.
Voor als je het leest: sterkte en hopelijk een voorspoedig herstel!
Ik ben op een camping. Waar kan ik het makkelijkst de wedstrijd gratis streamen?
Geen nieuws is blijkbaar ook nieuws
Eindelijk een reactie die mijn gevoel beschrijft⚽️⚽️
Heerlijk deze instelling! Goed verwoord😊
Ik vond Beelen goed invallen, die jongen kan echt wel wat maar heeft wel meer tijd nodig om handelingssnelheid op te krikken. Nieuwkoop was goed en dreigender met zijn voorzetten dan Pedersen. Wat mij betreft was rood zwaar bestraft. Middenveld is echt nog zoeken voor Slot maar ik heb alle vertrouwen erin dat die puzzel gelegd gaat worden.
Ik vind het meestal vermakelijk wat ik hier lees. Maar vraag aan de redactie: kan er een screening komen voor het taalgebruik en bedreigingen dat door sommige wordt gebezigd. Dit gaat af en toe ver over de grens van wat fatsoenlijk is.
Hancko is wat mij betreft de meest stabiele en renderende speler die vorig jaar is gekocht. En weinig blessure gevoelig.topspeler!
Als ik het goed begrijp zitten hier de kenners die het beter weten dan de technische staf van Feyenoord 🤔
Goede reactie. Helemaal eens!
Wat een genot om altijd een afgewogen en genuanceerd opiniestuk te lezen van deze man!
Helemaal raak! Vraag jezelf af wat jij zou doen als je zoveel meer mogelijkheden + geld kan krijgen bij een concurende werkgever
Inderdaad mooi positief stuk over Arnesen, die zeker credits verdiend. Maar wat ik mij dan afvraag wie is Bart Toorenaar? Heb ik opgezocht. Bart wil graag over allerlei onderwerpen stukjes schrijven " die even breed en onsamenhangend zijn als van Jon Bon Jovi of Fred Teeven " , aldus Bart geciteerd. Bart is woonachtig in Londen. Waarom denkt Bart met zoveel stelligheid te kunnen schrijven over alle ins en outs binnen de organisatie van Feyenoord?
De spijker op z'n kop. Helemaal eens!
Kom op Feyenoord!! Speel je eigen spel en laten we hopen op geen gedoe vanavond op de tribunes maar schreeuw ze naar de overwinning!
Het probleem zo weg lachen met dit soort opmerkingen hebben we nu juist niet meer nodig denk ik. Hebben we 40 jaar gedaan en zie waar het toe kan leiden.
Ik heb heel veel vertrouwen in dit team en trainer. Het is een bijzonder seizoen. Ik ga voor een overwinning deze middag.