BrabantseGezellighejd

101

Laatste reacties

Uit betrouwbare bron vernomen dat Oss graag met hem doorging. Alleen die hadden hem dan wel ook in de voorbereiding nodig. Feyenoord wilde hem perse meenemen in hun volledige voorbereiding, waardoor alleen de Graafschap nog interesse had. Helaas.
Zo…. Daar zat wat frustratie die vrij kwam. Wat een pingel
Is inmiddels weg!
Iemand die nog een kaartje zoekt last minute? Door ziekte 1 kaart over vak W1. Mag voor kostprijs weg.
Read zat niet bij selectie o18 en o21. Mijn verwachting is dat hij op de bank zit bij 1 door uitvallen Nieuwkoop / Trauner en slechte invallen Lopez.
Zerrouki speelde zeer sterk. Hij maakt het slot lastig.
Santi 10,10,10!!!
Kijk aan. Man van glas is weer geblesseerd. Keurig en prima.
Santi heeft zich weer van zijn beste kant laten zien. Mooi voor die jongen, goed voor de club. Wij zijn nu in de positie monster bedragen te vragen. Anders blijven ze in Rotterdam!
Overigens vind ik 0-3 afdoen de allerbeste optie, maar we kennen allemaal de knvb en het liefst verzetten ze het naar november om de joden beter in vorm te laten geraken.
Feyenoord wordt hoe dan ook benadeeld: stel ze verzetten het : Wedstrijd van Volendam verzetten (komt hun ook goed uit met aankomende pot tegen PSV), uitspelen woensdag zonder publiek. Sanctie d.m.v. Een boete + wedstrijden zonder fanatieke aanhang + resterende jaar met netten. Lijkt me de beste optie. Hierbij wordt Feyenoord wel benadeeld aangezien zij een besloten oefenwedstrijd op de planning hebben i.v.m. oefenen voor Atletico uit met nieuwe spits.
We hebben een mooie pot gezien. Helaas maar 50 minuutjes maar wat was dit een afslachting. Wij weer lekker in de auto naar huis.
Wie zie ik vandaag? Wij zijn er bij!
Oke oke dus geen Zechiël in Feyenoord 1 vanavond
Natuurlijk is spelen geen realistische gedachte, maar wat een leuk ventje! Goeie drive, die komt er wel.
Waarom moet hij dan zo nodig bij deze wedstrijd zijn?
Zonder in de jeugdelftallen te spelen, zul je nooit op de radar komen van de echte selectie. Mocht hij ooit linksbuiten komen in de Seleção dan kun je echt cashen………..
Contract + Clausule 50mil incl bonussen aanbieden.
Moet je mijn inziens helemaal niet willen. Leuk als invaller zo’n snelle, druistige jongen. Echter zal zoiets niet snel uitgroeien tot basisklant. Of je krijgt het niveau Dilrosun. Ene week sterren van de hemel. Meestal niets.
"Ik ben erg blij met de wedstrijd. Ik veel dingen ervaren, ook tijdens de wedstrijd.“ Haha als hij Nederlands kon had hij het inderdaad op deze slecht Nederlandse manier gezegd gok ik.
Denk dat jij Atletico verward met beiden. Simeone is de slotduwer namelijk ;)
Het ging ook over het algemeen. Zie o.a. Transfer van Madueke.
PSV Speelt een slim spel. Sterke afrikaanse jongens, bij voorkeur met een Engelse achtergrond (Homegrown players), deze jongens zijn op jonge leeftijd vaak fysiek verder en lijken geweldig. Later worden ze vaak niet tot bijna niet beter….. garantie tot aan de deurmat en 30 miljoen vangen.
Kunnen we concluderen dat Timber hiervoor nooit een kans gekregen heeft, om vanuit zijn eigen positie te spelen en nu pas zijn kwaliteiten kan laten zien? Vorige week ook al een goede wedstrijd!