slot-excelsior

VK Sportphoto

Nieuws

Slot reageert op berichtgeving over eventuele uitgaande transfers

Van de redactie

Arne Slot heeft gereageerd op de berichtgevingen rondom sommige spelers die al dan niet tijdelijk bij Feyenoord mogen vertrekken. Dat deed de trainer tijdens de persconferentie richting het duel met Almere City.

Slot is niet blij met de volgens hem onjuiste berichtgevingen dat acht spelers zouden mogen vertrekken bij Feyenoord. "Het is inherent aan de voetballerij of aan politiek dat er heel veel dingen in de media komen die niet waar zijn. Ik kan me dan alleen maar voorstellen dat degene die dit in de media heeft gebracht, anti-Feyenoord is. Want het is, ten eerste, pertinent niet waar dat er op een website ergens onze spelers zijn aangeboden door ons."

"Dat betekent dus dat ik vanochtend langs een paar jongens moet lopen om ze te laten zien en te vertellen dat het absoluut niet waar is dat zij op een transferroom ofzo zouden staan", gaat Slot verder. "En heb ik daarna ook nog, waar iedereen bij was, tegen die jongens gezegd dat als ze met mij niet een gesprek hebben gehad over dat je speelkansen misschien wat minder zouden kunnnen zijn, dan moet je daar niets van aantrekken."

De berichtgevingen hadden daarnaast als gevolg dat verschillende geïnteresseerde clubs zich al meldden bij Feyenoord. "Het zorgt er wel voor dat de eerste berichten vanochtend bij mij al binnenkwamen, laat staat bij Dennis, met ‘hé, ik las dat die en die verhuurd mogen worden, is dat zo?’ Dus dat zorgt voor onnodige onrust."

Delen

Reacties

Het feit dat 1908 in een reactie alleen maar aangeeft dat ze begrip hebben voor Slot’s en Feyenoord’s positie binnen deze situatie lijkt erop dat het ongefundeerd is wat 1908 heeft beweerd. Echter, ik kan me toch niet voorstellen dat dit volledig uit de duim is gezogen, dus waar komt deze info dan vandaan? Daar kan 1908 nog steeds duidelijkheid over verschaffen. Dus op basis van welke info en bron is dit gebaseerd? Of wil 1908 het verder laten rusten om geen verdere onrust te creëren binnen Feyenoord?
Wat waar is is waar, heb je niet veel woorden nodig om het uit te leggen.
Slot heeft gelijk. De spelers zien dit ook en het buitenland reageert. Dit had zonder namen en aantal spelers minder problemen opgeleverd. Je hoort dit als speler niet graag en dan wordt ineens je naam genoemd.
Verder vind ik 1908.nl prima info geven en kijk ik iedere dag.
4-0 zondag moet lukken.
Het clubbelang waarborgen en een clubgerichte nieuwssite bedrijven gaan gewoonweg niet samen, teveel potentiele schuurvlakken. Als er bij elk bericht moet worden vastgesteld of dit het clubbelang dient vallen 90% van de primeurs weg, het wordt hooguit meegenomen ter afweging.
Dit platform leeft van én voor “inside” primeurs, die prioriteit is al lang geleden vastgesteld en menigeen smult hiervan.

Vergelijk het met de juicekanalen, vaak bij het juiste eind maar evenredig vaak geen volledige vraag en wederhoor of meerdere bronnen. Was dat wel zo, dan bereikte dit “nieuws” ons lang niet zo snel.

Er wordt hier geen objectieve journalistiek bedreven, het is een uit de hand gelopen hobby. Het grote probleem is dat de artikelen die hier verschijnen niet meer in dát daglicht geconsumeerd worden, maar massaal als feitelijk worden aangenomen.
Slot had dit intern met zijn selectie weg moeten lachen er in de media geen aandacht aan moeten besteden.
Van Wonderen gaf ook.intrtesse aan Walenark..
Verwacht ook nog vertrek Dilrosun
"Tegenover RTV Oost laat PEC-trainer Johnny Jansen weten: “Wij hoorden gisteren dat Thomas verhuurd mag worden, dat las ik in het nieuws. Daar is verder alleen nog niet over gesproken.”

Dit wil je toch niet? Bullshit zeg. Pec Zwolle heeft kennelijk geen toegang tot transferroom? 😂
Lees eens, in het artikel staat helemaal niet dat Thomas daarop staat
Volgens mij heb jij een probleem met begrijpend lezen. Ik quote letterlijk uit een artikel over de reactie vd trainer van Pec die dit kennelijk zo heeft gelezen.
Nog 1 ding,...

Alles wat Rutger hoeft te doen om Slot kapot te maken is een screenshot delen van Transferrroom..
Dan hebben we de poppen pas aan het dansen dit weekend..

Maar dat doet ie niet, want dat zou eigenbelang boven feyenoordbelang zijn..
Hoeven er geen 8 te zijn, is namelijk nooit hier geschreven..
1 is genoeg, sinds Slot zei dat er geeneen van Feyenoord erop staat....
Hij zei ook dat er 1 of 2 spelers nog wel weg mochten. Hij wou geen namen noemen, maar of die spelers daar dan op staan idk
Heel knap hoeveel mensen er hier komen bashen en schelden, terwijl het feitelijk een storm in een glas water is..

1908 plaatst een artikel, gebaseerd op bron(nen) binnen Feyenoord..
Wanneer de Telegraaf dit zou doen, zou niemand het raar vinden dat ze dit plaatsen..
Maar omdat het 1 van ons is, zijn we er als de ratten bij om zn kop in te slaan.

Meest betrouwbare info over Feyenoord komt van deze site vandaan.

Daar zit soms een mening bij, wat boeit t..
Het boeit een hoop, want er wordt continue naar die mening gevraagd.
Hier en in spaces enz..

De reden waarom Slot dit oppakt is omdat het gewoon waar is..
Indien het echt onzin was, zou er niet zo een ding van gemaakt zijn.

Onrust in de kleedkamer..
Pfff.
Onrust heb je als donnie dikke poen pakt en niet brengt wat verwacht wordt..
Denk dat een Hartman daar veel meer moeite mee heeft, dan met een artikel over transferroom...

Btw,..
Het artikel schrijft alleen over weg mogen en niet weg moeten..

Ik ben superblij met wat Slot heeft gedaan vorig jaar, maar dat maakt em geen god..
Hier vind ik em zeer slap, met het gebruik van anti-feyenoord..

Geen enkele Zwolle fan heeft het recht om een levenslange feyenoord supporter "antifeyenoord" te noemen..
Alleen wij mogen dat van elkaar zeggen..

Btw,..
Zit niet in zn reet, maar de negatieve tendens wordt me teveel momenteel..

Op naar een mooie overwinning zondag en dan kunnen we allemaal iets makkelijker slapen...
Mooi gesproken. Op naar een overwinning inderdaad. Wordt tijd. En we zien wel wat er deze week nog gebeurd. Hoop alleen nog op een nr 8.
God God wat een calimero gelul zeg.....
Serieus de telegraaf?
Er is niet 1 feyenoord supporter die dat zooitje serieus neemt.
Je draagt geen enkel feit of argument aan.
alleen maar jou waarheid.
En ten allertijden heeft de trainer van feyenoord het recht om dit soort kritiek te spuien!! Heeft geen reet te maken met voor welke club hij is. Is echt een compleet bs argument. Met recht zit je op slot in te bashen en compleet ongefundeerd ook nog eens.
Als je niet begrijpt van welk perspectief slot komt reageer dan ook niet zo absurd.
Draag jou mening niet als een feit uit gezien enige fundatie hiervoor ontbreekt!!

Ongelooflijk hoe een trainer die 2 jaar top presteert zo afgefikt word hier omdat hij kritiek uit omdat zijn werk door onjuiste bericht geving erg lastig word gemaakt.

1908 doet gewoon over het algemeen prima werk net zoals Slot, Shit happens en door man.
Jaja wat een *** site, zat er compleet naast met gefingeerde verhaaltjes mbt verlenging contract Slot en nu weer apekool vertellen met vertrekkende spelers, ben benieuwd hoe de Story onder de voetbal Websites dit gaat rechttrekken
T is ook gewoon ijdeltuiterij, hoog op een berg zitten en van alles roepen. Alleen Nederlandse spelers en meer van die onzin. Ivanusec en Lingr komen ook niet uit Goes toch? We zouden supporter moeten zijn en niet anti omdat je denkt dat je de professor bent.
Had Rutger nou maar de woorden "binnen Feyenoord" weggelaten, dan was er geen speld tussen te krijgen.
Als 1 van de 8 genoemde namen de illusie heeft dat hij onomstreden is binnen de selectie dan zegt dat wel het een en ander over zijn zelfbeeld. Verder is alleen over Santi hard uitgesproken dat hij niet weg mag. En als daar 50mljn voor op tafel gelegd wordt doet dtk persoonlijk een strik om hem heen.
Het komt op mij meer over als een poging om de aandacht ergens anders van af te leiden. Misschien loopt de druk bij Slot wat op na 2 gelijke spelen?
Wat een redelijk kortzichtige reactie. Er staat altijd druk op. Stoken is stoken.
Ja hoe het stuk begint is zeker een grote fout.
Als je zegt dat het volgens 1908 is dan is er niks aan de hand.
Nu stond er letterlijk dat dit feiten vanuit Feyenoord waren.
Dat zou nog niet genoeg zijn, het stuk staat vol met 'feyenoord vind' dit 'feyenoord vind' dat. Maak het dan een opinie stuk, met ik vind of wij vinden.
Allerlei duistere figuren schreeuwen het van de daken: hoe schandalig is FTM bezig geweest door dit te plaatsen.

Het zijn dezelfde personen die hier 10 keer per dag verversen of er nog een nieuwtje is.

Het zijn dezelfde personen die heel de dag via @FTM van alles te weten willen komen.

Het zijn dezelfde personen die FTM steeds weer belachelijk wilden maken over de soap Ivanusec. Zonder uitzondering stelde FTM steeds gerust, het zou goed komen. Men geloofde hem niet, men bleef stoken. Waar zijn zij nu, nu Ivanusec getekend heeft? Oh ja, ze zijn gewoon nog hier om verder te gaan met hun hetze.
Jawel, het gaat er wel over dat onruststokers hier bezig zijn met hetzes.
Welke hetzes? Iets wat er zelf gecreëerd is. Als je een forum als dit beheert moet je niet zelf op alles reageren. Nu heeft hij een artikel gebracht wat eigenlijk niet kan, maar totaal geen zelfreflectie geeft.
Had graag nog een snelle rechtsbuiten gezien die een actie in huis heeft en zn man graag opzoekt maar helaas. Dan kon je zeker spreken van een volledig elftal. Nu krijg je zo nu en dan weer jahanbaks, dilrosun of stengs op rechts. Moet je toch niet willen. Dilrosun geef ik nog het voordeel van de twijfel. Die heeft af en toe echt wel een mooie actie in huis. Alleen jammer dat hij vaak te weinig van dat soort momenten heeft.
Wel echt knap hoe je in 1 zomer zo je geloofwaardigheid kan verliezen zeg
1908, die worden duidelijk gevoerd door een snavel, eerst met het slot verhaal, nu dit, diegene die hier al die opruiende artikelen plaatst is gewoon rancuNEUS
Slechte berichten zijn goed voor de publiciteit, dat dan weer wel.
1908 was al het lachertje van de Feynoord sites na hun slot naar tottenham verhaal, en dit lijkt ook bij dezelfde NEUS vandaan te komen.
Dat slaat nergens op. Op de zin na waarin staat dat: 1908 zocht binnen Feyenoord..... na is het gewoon logisch nadenken, oude feitjes in een nieuw jasje en hoor zonder wederhoor.

Dat mag op een fansite behalve dan die verwijzing(en) dat het bij Feyenoord vandaan komt.
Ze hadden het als eigen onderzoek moeten bestempelen en geen bron noemen, dan hoor je er niemand over.
Alle media meldden dat het er sterk op leek dat Slot naar Tottenham zou gaan, niet alleen 1908.
Feyenoord heeft dit gewoon bewust gelekt. Nu liggen de namen op straat en Feyenoord doet verontwaardigd. Ondertussen hoopt Feyenoord zoveel mogelijk van deze namen voor 1 september a.s. te slijten en ruimte te maken voor Bitello en/of Idrissi.
dacht jij dat het zo werkte in het voetbal?
Ja ja, in de snaveltjeskrant werkt het zo.
De telefoon stond meteen roodgloeiend.
Nou, als dit tot gevolg heeft dat clubs zich voor de 8 spelers gaan melden is dat toch top? 😅 aanbod afslaan kan altijd, maar laten we eerlijk zijn, die gasten hebben toch gewoon 1% kans op regelmatig spelen? Op Timber na dan.
Zwaar overdreven reactie van Slot waardoor er juist alleen maar meer onrust komt en een hetze op gang brengt jegens ftm, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen.

Sowieso ben ik behoorlijk Slot moe aan het raken, die man vind zichzelf zo geweldig en is zo vol van zichzelf dat het gewoon eng is. Dat niet alleen trekt hij ook behoorlijk wat macht naar zichzelf toe, hij doet alsof hij Feyenoord is en hij de dienst uitmaakt.

Ik vind daarom dat de RvC nu zoveel nodig tegen de wensen van Slot in moet gaan en laten zien wie de baas is en dat hij dat vooral niet is.
En van de zomer alsnog in goede harmonie uit elkaar, als hij niet voortijds is ontslagen wegens tegenvallende resultaten
*** niet zo slap man. Het gaat niet om Slot of om FTM. Het gaat alleen maar om de spelers en hun prestaties en waarde. Slot doet dit heel slim. Alsof we ineens een soort opheffingsuitverkoop gaan houden… denk je dat de spelers daar niet met elkaar over gaan praten? Prestaties gaan echt niet omhoog dan hoor en dat is het ENIGE waar Slot mee bezig is: maximale presteren met het team.
Wat voor een daap ben jij dan? We zitten 2 wedstrijden in het seizoen na het kampioensjaar en jij bent Slot al aan het afbranden en spreekt over ontslag wegens tegenvallende resultaten. Met zulke supporters heb je geen vijanden nodig.
Precies, het aloude probleem bij Feyenoord steekt de kop weer op.
Zo zijn er ook die moe van jou worden
nog zo'n neus hier, jij stond zeker ook te juigen toen hier het slot-tottenham verhaal kwam of niet?
Ik ben inderdaad van mening dat deze zomer hét moment was om in goede harmonie uit elkaar te gaan en ik ben bang dat beide partijen spijt krijgen dat dit niet gebeurt is.
Kritisch gooi jezelf eens weg, AZ-*******. Niemand zit op jou en je kansloze negatieve obsessie met Slot te wachten, stuk vuilnis.
Echt zo intens dom jij. Djiezus
onzin. kan wel degelijk onrust veroorzaken
Wat ben jij echt ontzettend dom zeg. Het is echt beter voor je als je je gewauwel gewoon voor je houdt. Mijn hemel wat een onzin
Heel eerlijk: Je hoeft maar 15 minuten naar dit elftal te kijken en je ziet gelijk dat de helft weg mag. Als dit het niveau voor de Champions League gaat worden dan gaat het nog erger worden als het vorige Champions League avontuur, en dat was al om te janken.

Verder zijn er bij Feyenoord tering-veel mensen anti-Feyenoord. Die verschrikkelijke van Benthem voorop. Griezel.
Dan ga jij lekker naar ajaks of psv kijken, hoop dat je daar meer plezier hebt.
Van welke planeet kom jij dan, griezel......
Je bent zeker lid van de groep complottheorieën. Dwaze gedachte. Jouw taal spreekt duidelijk anti-Feyenoord.
Ik HAD jullie hoog zitten, maar voor mij zijn jullie nu heel hard door de grond gegaan. Ga jullie heel diepschamen. Een welgemeend excuus is op zijn plaats!!!
Doe niet zo woke en/of naïef man. Komt het in je op dat Feyenoord deze namen wellicht bewust heeft gelekt? Nu een rel er overheen, nog meer aandacht en heel de wereld weet welke spelers weg mogen. Alle acht namen komen vrij logisch over. En als er straks 4-5 weg zijn en Bitello en Idrissi komen terug loopt iedereen weer de polonaise.
Woke en naïef staan haaks opelkaar...

Maar dat krijg je als elke simpele boerenlul toegang tot internet krijgt....
je slaat de hamer op de snikkel TT
Woke en of naïef... In dit sinds verband geen referentie aan elkaar.
Maja dit krijg je als je elke simpele boerenlul toegang geeft tot internet.

Zie je hoe makelijk het is om iemand te beledigen??
Probeer eens een onderbouwing waarvoor je het niet met hem eens bent. Of blijf voortaan anders lekker op die andere sites reageren. W
Als je tof genoeg bent om iemand voor woke en naïef uit te maken....( in deze context kan je dat geen compliment noemen)
Dan ben je ook tof genoeg om te incasseren.
waaarom zou feyenoord dat bewust "lekken" las het VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL eenvoudiger via zaakwaarnemers kan? als er iemand naïef is ben jij het wel.
@hagroe Ik lees 3 reactie van jou waarin je alleen maar mensen beledigt. En dan moet de redactie zich gaan schamen?
Het is gewoon bullshit wat gepubliceerd is.
PEC Zwolle is zich aan het beraden of ze VdBelt kunnen terug huren.
Nou, dat wordt gezellig op Z zondag
Nou ik vraag me wel af voor wie men nou eigenlijk bezig is. Voor het ego, kijk eens wat ik allemaal weet en iedereen hangt aan m'n lippen. Of zijn we supporter en gunnen we Feyenoord het beste en handelen ook in het belang van de club. Ik denk het eerste.
inderdaad het eerste, weet je nog hoe **** hier gepost werd over slot en Tottenham terwijl dat al maanden niet meer speelde? die gewoon iemand vanuit een skybox in de aRENa die shit hier te typen
Storm in een glas water. En Slot moet niet zo autistisch reageren. Als je een grote trainer wilt worden dan is dit kinderspel. In landen als England, Duitsland, Italië en Spanje staan dagelijks in kranten en op social media dit soort berichten. Slot moet daarboven staan en als hij denkt dat het niet waar is, er gewoon niet op reageren. Dit is zo klein.
Slot autistisch? Hahaha hij is sociaal vaardiger dan jouw dikke duim
Och hemel, wat zitten er hier toch een hoop moraalridders. Natuurlijk kan je afvragen of het plaatsen van dat artikel handig is geweest maar deze website beschuldigen over van alles en nog wat ten koste van de club gaat mij echt veel te ver. En vind je dat werkelijk neem ik aan dat je gelijk wegblijft van deze website en niet 100x zoals menigeen dezelfde vraag blijft stellen.
Ik lees met veel plezier de artikelen die worden geplaatst, af en toe reageer ik weer op een droeftoeter bij wie het glas altijd half leeg is, en ga verder met mijn leven. Geen enkele andere club heeft zo'n website gerund door een supporter en geeft je 9 van de 10 keer de juiste informatie. Nee, die krijgen hun informatie via de Telegraaf of AD die er alles aan zullen doen om elk moment van onrust binnen de club uit te vergroten.
Ga dus vooral door Rutger
Ga buiten spelen joh, Rutgertje heeft geen info meer vanuit de club omdat z'n lek om zeep is geholpen en nou gaat ie fantaseren.
Dat jochie is geen Feyenoorder dan sta je achter je club en de spelers .
Maar het gaat te goed, we zijn kampioen geworden, we gana de CL in, we hebben een fantastische technische staf en AD die we 20 jaar lang niet hebben gehad.
Dat is niet de bedoeling , bij de sportclub maken enkelen zich ook al ernstige zorgen of dat zo door blijft gaan.
Dus alles wordt uit de kast getrokken, maar zondag komt de reactie.
Aha dus er mag nooit kritiek komen op verzinsels of halve waarheden? Slot laat nu zien wat voor het effect het kan hebben binnen een groep. Hij wil graag iedereen erbij houden.
https://nos.nl/artikel/2487970-voetbalwebsite-zet-kwaad-bloed-bij-slot-iemand-wil-onrust-bij-feyenoord-veroorzaken
@ FTM: het is dus zeker dat Slot de komst van Bitello tegenhoudt? Is dit omdat hij er liever een keeper bij heeft?
Inderdaad, dat heeft Slot gisteravond tegen FTM verteld, weet je niet dat FTM iedere avond met Slot om de tafel zit ?
Kennelijk weten zijn bronnen meer. Rutger zal het niet zomaar verkondigen, lijkt mij.
Zijn bronnen bestaan niet meer, dat is wel helder de laatste weken
Hoe kom je daarbij, Linqr wist ie niks van, Ivanusec zou al drie weken hier zijn, Geertruida zit ie er steeds naast, Slot zou met zijn zaakwaarneemster op donderdag keihard onderhandelen met Te Kloese, terwijl Slot op dinsdag al tegen Te Kloese had verteld dat ie bleef en die zaakwaarneemster op donderdag al in het vliegtuig zat naar Brazilie.
Dus waar heb je het over ?
Ik zie jet al: jij behoort tot de groep mensen die niet begrijpend kunnen lezen.

Lingr is binnen een werkdag beklonken.
Heeft steeds gelijk beweer jij.
Wat valt daaraan te begrijpen ?
Hij riep bijvoorbeeld al weken dat de deal met Ivanušec er goed uitzag, dat er een principe-akkoord was en dat hij ná de tweeluik met AEK Athene zou komen.

Wat valt daar niet aan te begrijpen?
Hij riep op 18 augustus ook: OUSSAMA IDRISSI • IT'S HAPPENING!
Had het uiteraard over het begrijpend lezen van zijn nieuwtjes.

Daarbij zijn er altijd ontwikkelingen binnen een transfer.

Er is vanaf het begin al een grote groep die mensen dingen misgunnen, zoals Rutger met zijn bronnen/nieuwtjes. Enge mensen zijn dat.
Ik gun hem van alles, ken dat hele jochie niet.
Ik constateer alleen , dat de geloofwaardigheid van de artikelen minder wordt , als je het vergelijkt met toen ie begon.
Dat is een constatering gebaseerd op feiten en niet op loze kreten.
En als je nou al twee keer ' It's happening' publiceert en er gebeurt niks dan zot je er dus simpel gezegd gewoon naast.
Schrijf dan , ik heb gehoord of denk dat het misschien gaat gebeuren.
Is de realiteit, blijbaar is met het vertrek van Arnesen ( en zijn zoon ) een belangrijke en enige bron weg.
Waarom zouden ze dan een bod uitbrengen?
en een tegenbod in overweging nemen.....
Goede vraag... vandaar mijn vraag aan Rutger.
Had men nu echt gedacht dat hij dit zou bevestigen voor de camera. Dit is toch eigenlijk ook een no-brainer lijstje en juist als je hier als club niets mee doet dan ga je niet vooruit.
Maargoed zo te horen zijn ze wel onder de aandacht gekomen, dus weten we gelijk wie er interesse heeft deze laatste week.
Goed gespeeld ook en dat hoort er helaas bij.
Zou ook erg raar zijn als topclub dat er niet doorselecteerd wordt, al is het zelfs na een jaar. Missers zijn er altijd, dus is het logisch dat je er dan ook snel vanaf wilt en als het kan nog iets beter uit de markt haalt.
Ach waarom typ ik het eigenlijk. Dit wisten jullie toch ook al.
Die spelers zijn gewoon mensen, hoor.
Wellicht als je een baantje hebt gaat jouw afdeling reorganiseren en heeft iemand maandagmorgen een brieffie bij de koffieautomaat opgehangen, dat je op de nominatie staat eruit te vliegen.
Dan hoop ik dat hij zijn best gedaan heeft met het juiste briefhoofd en de wettelijke kaders in NL erbij te vermelden. Anders zou ik het al niet serieus nemen.
Maargoed dan vraag ik toch ook gewoon aan m'n manager of het aan de orde is. Denk dat voor de vermeldde spelers al lang bekend is wat hun perspectief is.
Precies, dat heeft Slot helder aangegeven vanmiddag, het is helder dat de leiding van Feyenoord bepaalt welke spelers komen en welke gaan.
En dat ze dat is verteld.
En voor de rest is dit wel een leuke site, maar je moet er niet teveel waarde aan hechten.
Alle social media moet je toch met een korreltje zout nemen. Moet ook niet vergeten dat de spelers ook media training krijgen. Als ze slecht spelen krijgen ze denk ik meer te verduren in de media.
Maar waardeer de discussie op een normale manier.
Het lijkt mij echt heel stug dat slot, timber zomaar laat vertrekken, die is beide competitie wedstrijden basisspeler geweest. En zal voor slot echt wel op z'n minst in de roulatie belangrijk zijn. In het artikel staat ook dat ze open zouden staan voor verhuur, dat lijkt me al helemaal raar want dan kan je er ook nog niks voor terug halen. Jij noemt het gespeeld van slot, maar ik denk dat hij er echt zo over denkt.
We zullen nooit weten wat er exact gemeld is aan de spelers. Nu noem je specifiek Timber, maar ook die heeft het lastig met Wieffer en Zerrouki voor hem op zijn positie. Op 8 zou het nu logischer zijn om daar Stengs neer te zetten gezien de recente aankopen. En als Bitello er nog bij komt dan is hij echt nog maar een wisselspeler op den duur. Maargoed dat is speculeren op basis van logica.
Tuurlijk weten we niet precies wat er gezegd is tegen de spelers, maar we weten wel 100% zeker wat slot heeft gezegd. Hij zei dat hij naar meerdere spelers is gegaan dat het niet klopt.
En tuurlijk benoem ik dan timber, die staat toch in het artikel. En het artikel heet niet: '7 van deze 8 namen mogen vertrekken'
Ook heeft timber, zerrouki niet voor zich, die begon op de bank. Hij behoord dus gewoon op basis van kwaliteit (niet door schorsingen en/of blessures, bij je beste middenvelders. Als jij er dan met gebruik van logica, tot de conclusie komt dat feyenoord hem wilt gaat verhuren, vind ik dat wel raar ja. Ook is het noemen van bitello nou niet speculeren op logica, dat is heel ver op de feiten vooruit lopen,net als dat stengs door schuift naar 8, wie op 10 dan? Laten we eerst maar wachten tot die daadwerkelijk wat minuten heeft gemaakt.
Onder het artikel van Ivanusec ook al geplaats, maar het gaat hier vrolijk verder. De meeste ware moraalridders van deze tijd spreken nu allemaal schande en gooien zelf olie op het vuur of maken deze website of een desbetreffend persoon uit voor rotte vis. Tegelijkertijd hopen jullie allemaal op het laatste nieuws van FeyenoordTM en vragen jullie bijna wanhopig 27 keer dezelfde vraag.

Aan een ieder; Lees het desbetreffende artikel gerust nog eens terug en vorm dan vooral je eigen mening. Papegaaien is ten slotte zo makkelijk, maar in het artikel stond niets meer dan een update over bepaalde spelers en dat Feyenoord bij verscheidene spelers open staat voor een (tijdelijk) vertrek. Of is er geschreven dat speler X, Y en Z pertinent moeten vertrekken?
Hartelijk dank voor je welgemeende advies, maar gisteren heb ik het beetje verstand al laten werken en hier geschreven dat dat lijstje a niet van Feyenoord kwam en b compleet onjuist is.
Alleen de technische staf en Te Kloese weten hoe de vork in de steel zit en voor de rest niemand.
Lees dan gewoon zij tekst man!

"Alleen de technische staf en Te Kloese weten hoe de vork in de steel zit en voor de rest niemand."

Wat denk jij dat hij hiermee wil zeggen??
Hahaha, ik ook niet ,ik val onder niemand, maar wellicht dat je Nederlandse taal niet helemaal machtig bent .
Valt mee hoor, twee academische titels.
Dat zegt niet zoveel hoor, ik ken academici die de Nederlandse taal niet beheersen
Aart, wat begrijp je niet aan de woorden van Slot?
Slot staat vierkant achter zijn spelers. Dat heeft hij altijd gedaan en dat is erg goed. Hij wil dus niet dat naar buiten komt dat er spelers weg moeten. En hij is er pissig om dat dat wel naar buiten komt.
Het is gewoon not done om zonder bron dit soort speculatie online te gooien als je jezelf als een volwassen website ziet.
Idd, ik kan ook speculeren dat 1908 dit expres doet omdat hij een 'transfer' wil maken naar een andere club? ;-) Hij vertelde immers meer nieuws over andere clubs te brengen., 😜
Sommigen van jullie missen een belangrijk punt van Slot.
Zelfs al heeft Rutger gelijk en zijn die jongens aangeboden, dan nog creeert zijn artikel nul positieve toegevoegde waarde aan Feyenoord. Het is een sensatieartikel voor clicks. Slot geeft duidelijk aan hoe veel onrust dit in de groep brengt en dat sommige spelers daadwerkelijk mentaal last hebben van het artikel.
Ook al zou het waar zijn, dan nog is het het beste voor het belang van Feyenoord het beste om nu je excuses aan te bieden en te beweren dat je bron fout zat. In plaats daarvan blijft Rutger doorgaan over zn gelijk en weigert hij te rectificeren. Dit geeft maar weer eens aan dat Rutgers #1 belang niet die van de club is. Jammer.
Zou zeggen delete je account en het ga je goed. Zodra je je hier meld doe je er aan mee of zie ik het nu verkeerd?
Ik begreep juist dat er veel telefoontjes waren of spelers echt beschikbaar waren. Wellicht is dat uiteindelijk weldegelijk toegevoegde waarde, want voor de spelers die je niet kwijt wilt zeg je dat dat niet klopt en voor de anderen heb je wellicht opeens interessante opties.
Ik geloof zeker niet dat de mensen van deze site anti Feyenoord zijn. Wel gek op clicks. Snap ik ook wel, goed verdienmodel.

Maar er is blijkbaar ook vraag naar, want we volgen de berichten massaal.
Precies, we willen allemaal nieuws en informatie. En als dat wordt gebracht, dan opeens roepen dat het niet in het belang van de club is. Lekker hypocriet.
Dat is natuurlijk flauwekul wat je schrijft, je gaat ervan uit dat wat hier geschreven wordt correct is.
Zo is deze site begonnen met betrouwbare informatie en dat wordt steeds minder blijkt wel de laatste maanden.
Eens. Ik denk echter wel dat de schrijver van dat artikel MEER van clicks houdt dan van Feyenoord.
Want anders doe je dit niet. Dat gevoel overheerst met de meeste berichtgeving over transfers eigenlijk wel. Tuurlijk lees ik het ook, is m'n F5 knop inmiddels lan en geeft het een fijn gevoel een beetje achter de schermen te kunnen kijken maar elke keer vraag ik me af hoe goed al deze transparantie nou precies is voor de positie van Feyenoord in onderhandelingen.
FTM moet gewoon weer terug naar de basis, zoals hij begon. Toen was het een fijn platform om te volgen, op Twitter toen nog.

Voorheen werd een naam gedropt als dat echt dichtbij was. Deze zomer zijn er echt belachelijk veel namen gedropt, allemaal voor de clicks. 1908 is wat dat betreft voor de supporter geen verbetering geweest.
Tsja, ik denk dat ik toch maar de toptrainer geloof en niet de vrijwilligers van deze webpagina...
Hierin heeft Rutger gewoon gelijk, tuurlijk gaat slot niet in de media ze spelers afvallen. Maar geloof me als de inkoop prijs van deze spelers of meer word betaald brengt Feyenoord ze nog op de fiets weg.
Door dergelijke berichten worden ze in ieder geval niet meer waard. Negatief gezeik dus.
Dus de trainer van Feyenoord reageert op een artikel van jullie en noemt jullie onruststokers, leugenaars en anti- Feyenoord. En dan reageren jullie daar verder niet op? Ben toch nog steeds wel benieuwd naar een reactie daarop van jullie....
Rutger is natuurlijk niet anti Feyenoord. Dat bericht dat 8 spelers mogen vertrekken bij Feyenoord is wel een blamage en afgang. Het leidt echt tot onnodige onrust. Dat bericht moet verwijderd worden.
De schade is al gemaakt , verwijderen van dat bericht heeft geen enkele zin. Echt triest wat de uitwerking is van dit " nieuwtje " voor de rust binnen de spelers groep of het nu bewust of onbewust naar buiten is gebracht je kunt dit op geen enkele manier rechtvaardigen in mijn optiek!
Heeft toch helemaal niets met anti Feyenoord te maken.
Als de speler zelf nog niet door heeft dat hij niet met het niveau mee kan (en elke supporter dat ook gewoon ziet) dan mis je echt wel een paar hersencellen. Kan ook een mismatch zijn overigens.

Maargoed als je weet dat je elders het salaris nooit meer kan krijgen... tja... dan zou ik ook het bankje warm houden voor een paar jaar.
Als ik op de bank 1 miljoen verdien en ergens anders lekker kan voetballen voor 8 ton (noem maar wat). Dan ging ik voor 8 ton lekker voetballen
Dat doe je inderdaad als je Sauer bent op zo'n leeftijd. Maar als je een geval Ali bent dan wil ik het nog wel eens zien in je nadagen.
Ik vind het verdacht stil rond Idrissi... als ze maar niet bezig zijn om die speler stiekem binnen te halen.
De Raad van Commissarissen van Feyenoord is heel verstandig om het aantrekken van Idrissi een halt toe te roepen.
Idrissi maakt de selectie Feyenoord echt niet beter en zeker niet de groep waar Feyenoord nu over beschikt.
Hoop dat ze zondag gehakt maken van Almere City.
Worden op transferroom alleen spelers aangeboden door clubs? Of kan dit ook door makelaars/zaakwaarnemers worden gedaan?
8 spelers die weg mogen blijkt dus niet te kloppen
Diegene die dat de wereld in heeft gebracht is een onruststoker🤣🤣🤣🤣
Wat er stond geschreven was weinig nieuws. Tijdens de Space sessies werd het meeste ook al benoemd. Ook Transferroom werd daarin benoemd. Ik kan me niet voorstellen dat zoiets uit de duim wordt gezogen. Er is ook niemand die daar toen op asnsloeg dat het niet waar was.

Enige wat me wel verbaasde was Timber op dat lijstje. Zeker ook obv de huidige selectie waar weinig spelers zitten die geschikt zijn voor de 8 positie.
"Ik kan me niet voorstellen dat zoiets uit de duim wordt gezogen"

Maar zeg je dan nu dat Slot, die het ontkent cq. tegenspreekt wel liegt en dingen uit de duim zuigt??
Slot heeft het over meerdere spelers die volgens de volgens hem onjuiste informatie op Transferroom zouden staan, terwijl in het artikel alleen Kasanwirjo genoemd wordt die daarop zou staan.
Zei hij niet "spelers"?
Als een algemeenheid dat men had aangeven dat er spelers van Feyenoord door te vinden zijn.

Makkelijk te bewijzen toch voor 1908?
Neem aan dat ze wel een screen hebben genomen.
In het artikel staat één speler op Transferroom. Slot had het over meerdere spelers die hij allemaal moest laten zien dat ze er niet opstonden. Die heeft het dan dus of over een ander artikel, of blaast het een beetje op.
Nee....
Hij heeft meerdere spelers laten weten dat ze niet wegmoeten of verhuurd.
Jij fixeert je teveel op die transferroom.

Als 8 spelers moeten lezen online dat ze (volgens Feyenoord. Want DAAR begon dat artikel mee) weg moeten is het toch logisch dat die eens komen informeren wat ze allemaal online moeten lezen en niet in hun gezicht gezegd wordt.
Voor 3 van de 8 kan dat gelden. Bij de anderen was al bekend dat Feyenoord openstaat voor een vertrek of verhuur. Alleen bij vd Belt, Zechiel en Timber was dit wellicht nieuw.

En Slot was zo specifiek over dat rondje langs de spelers om het te laten zien dat ze niet op Transferroom stonden dat het wel degelijk van belang is. Zeker als je eigenlijk maar naar 1 speler hoeft toe te lopen.
Als de spelers daadwerkelijk in transferroom zouden staan, zou het heel makkelijk te bewijzen zijn natuurlijk. Aangezien dat niet gebeurd is, kan je wel invullen wie er de waarheid spreekt.
Jij hebt het over spelers on meervoud, net als Slot. In het artikel staat alleen Kasanwirjo.
Dan mis je iets, er staan 8 spelers in het artikel van gisteren die mogen vertrekken volgens.......
Slot had het erover dat er volgens die foute informatie meerdere spelers op Transferroom zouden staan, en dat hij dat moest laten zien aan die spelers dat dat niet klopte.

In het artikel van 1908 wordt er slechts 1 speler genoemd die erop zou staan.
Ik weet niet over welk artikel jij het hebt, gisteren stond hier een artikel dat .... onderzoek had gedaan en dat er 8 spelers mogen vertrekken.
Daar gaat het over
In de persco werd gezegd dat (meerdere van) deze spelers op Transferroom zouden staan, en dat Slot dat bij diverse spelers moest ontkrachten door het te laten zien.

En dat staat dus niet in dat artikel. Daar wordt alleen bij Kasanwirjo geschreven dat hij op Transferroom stond.
Dan zou het dus makkelijk te bewijzen moeten zijn met Kasanwirjo.
Ik sta volledig achter de woorden van Slot, dat als je dit soort fake berichten plaatst je anti Feyenoord bent.
Hoop onrust creëren bij ons mooie Feyenoord. Eigenlijk is heel die (sociale) media diep en diep triest.
Een rectificatie zou zeer zeker op zijn plaats zijn 1908.nl!
Waarom iets rectificeren als zowel 95+% van de supporters dit lijstje ook zelf al gemaakt hebben in de context dat ze allemaal op kunnen pleuren en er helemaal niets van kunnen of toevoegen aan dit Feyenoord.
Zal wellicht nieuw zijn in de wereld, maar als je een werkgever van ballast af moet zal er ook een geheim lijstje zijn van wie er mag/moet vertrekken.
Kortom het is er zoiezo, wordt echter niet openlijk over gesproken.
Goed dat het hier wordt geplaatst. Aan redactie van 1908.nl en Rutger in het specifieke om bij zichzelf te rade te gaan wat voor berichten wel en niet geplaatst dienen te worden. Aan de ene kant zijn de supporters zeer blij dat wij op de hoogte worden gehouden. Aan de andere kant wordt 1908.nl gerund door supporters en wil iedereen hier het beste voor de club.

Een onafhankelijke journalist zou dit ongetwijfeld ook gebracht hebben want die denkt niet in clubbelang. Maar mogelijk hanteert een onafhankelijke journalist ook hogere standaarden in termen van hoor en wederhoor - in dit geval lijkt de berichtgeving namelijk niet te kloppen.

Er zal vast veel kritiek op 1908 komen, maar ik vind het eerlijk gezegd ook gewoon een moeilijk vraagstuk, waarbij een balans gevonden moet worden tussen waarheidsvinding, clubbelang en supportersinteresse. Ik ga er van uit dat er door iedereen hier naar eer en geweten wordt gehandeld hier. Zolang dat het geval is, niets dan respect voor 1908 van mijn kant.
Als @ftm er bijvoorbeeld een screenshot van Transferroom erbij had geplaatst had hij nieuws gehad. Nu is het gewoon ongefundeerde supporterspraat, waarmee hij zijn geloofwaardigheid te grabbel gooit.
Het bericht van gisteren was gewoon een verzonnen bericht van de redactie natuurlijk. Enkele zaken die naar verwachting zeker kloppen omdat ze heel erg voor de hand liggen, aangevuld met een aantal namen waarvan denk ik vooral de hoop er is bij een aantal supporters dat ze vertrekken. Neem nou een Timber, die wordt gewoon heel erg serieus genomen door Slot, dus dat kon je op voorhand al bedenken dat de berichtgeving onzin was.
@ftm is het dan zo dat deze spelers inderdaad op transferroom zijn aangeboden? Jij gaf zelf aan in een vorig bericht van wel. De waarheid zal dus te vinden zijn binnen dat transferroom. Staan ze er wel of niet.
Ik denk dat het artikel helemaal niet zo gek was. Voor sommigen (misschien een Van den Belt) komt het wellicht als nieuws. Dat kan ik heus wel begrijpen. Anderzijds is nooit gezegd dat ze alle 8 weg moeten. Het is denk ik voor mij (en voor Slot ook heus wel) echt niet gek dat deze 8 namen genoemd worden als jongens waar minder perspectief voor is op dit moment bij Feyenoord.

Ik vind dat hij er wat negatief en fel op reageert. Kan zijn dat het processen 'verstoord', maar anderzijds is de nu opgewekte interesse misschien ook wel een uitkomst voor de betreffende spelers (en dus ook Slot).
Slot reageert daar prima op, de bal ligt bij deze site , die zal om nog enige betrouwbaarheid te houden, moeten aantonen, dat het artikel correct is.
Daar wacht ik op.
Volgens mij heeft 1908.nl voldoende fundament om er van uit te gaan dat dingen geplaatst worden die dubbel gecheckt zijn en kloppen. Dat Slot het niet leuk vindt dat dingen uitkomen, is natuurlijk een ander verhaal.

En aantonen dat dingen correct zijn, is een lastig verhaal denk ik? Dat kun je alleen bewijzen doordat er (huur)transfers plaatsvinden, maar daar hangen zoveel factoren aan, dat je daar geen conclusies aan kunt hangen.
Het is in het geheel niet moeilijk aan te tonen, je noemt de naam van degene die dit verteld heeft, wellicht John de Wolf, of Peric of Hulshoff, of Te Kloese, ?
Ik neem niet aan dat de koffiejuffrouw die kennis heeft.
Of je hebt een document van Feyenoord waar die namen op staan.
Maar ik begrijp uit je commentaar dat je Slot niet vertrouwd en een bericht hier wel.
Fijne dag verder, zegt ook genoeg over jou.
Ik zeg niet dat ik Slot niet vertrouw, dat is jouw conclusie. Ik zeg dat Slot wellicht niet blij is met dat dit soort nieuws naar buiten komt, omdat hij verantwoordelijk is voor het groepsproces en de tevredenheid van spelers. Dat is heel wat anders.
Is precies hetzelfde, jij schrijft dat Slot wellicht niet blij is dat dit soort nieuws naar buiten komt.
Als Slot vanmiddag beweert , dat het fake nieuws is, dan suggereer je dat het wel waar is en Slot dus liegt.
Je kan draaien wat je wilt, jij hebt meer vertrouwen in dit siteje dan Slot.
Iets anders kan ik er niet van maken.
Maar blijkbaar is deze informatie dus niet dubbel gecheckt, want het klopt niet, volgens slot. Daarnaast geeft hij aan dat hij zelf en Dennis in eens veel na vraag kregen over die spelers, dat is dus een duidelijk teken dat het niet zo is, als die spelers wel in een 'transferroom' zaten, waren die clubs er al van op de hoogte.
Dan moeten er bronnen bij worden vermeld. Nu is het uit de dikke duim speculeren.
Als het niet waar is zal het zeker bij vd belt als nieuws komen ja. Het lijkt me echt stug dat er bij feyenoord werd gedacht dat vd belt zomaar in een zomer de stap zou maken van kkd naar eredivisie top. Die heeft natuurlijk gewoon tijd nodig, als je hem nu al verhuurd dan heeft hij toch ook helemaal geen tijd gehad om deze tactiek zijn eigen te maken. Lekker jaartje trainen, beter worden, beter je rol vinden in de tactiek en dan verder zien, dan misschien verhuur
@Ftm, is dat Transferroom dan niet iets waar Feyenoord gebruikt van maakt? Of is dat gewoon iets waar Slot niets van af weet.
Transferroom wordt wel degelijk gebruik van gemaakt door feyenoord en vele andere clubs uit binnen en buitenland , Rutger zelf heeft hier ook toegang toe en kan zodoende zien wat Feyenoord ongeveer aan het doen is op transferbeleid
Spajic komt daar bijvoorbeeld vandaan, al is dat al weer even geleden
Ftm reageert nergens meer op🤣🤣🤣🤣
  • 1
  • 2